Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Hej Ana,
hahahaha….hvala za objemček, da pa kej zahtevaš, pa res nimam občutka……hahahaha….imam pa občutek, da ti tale Castanjeda ne da miru……hahahahaha……..super……..zanimanje je da best…….hahhahaha
Jest sem njegove knjige brala zelo mešano, ta prva se pa imenuje Učenje pri don Huanu, mislim, da sem jih prebrala 12……..Ana, jest nobenih njegovih knjig nisem zastopla, ko sem jih prebirala v preteklosti, razen, da me je jebal, zakaj jih ne zstopim in, da sem povzela, da je pomembna rekapitulacija, zalezovanje,miselni vzorci….kar opisujem v nebulozah, kar se pa tiče sanjanja si pa res nisem glih predstavljala zakaj prouzaprou gre…..hahahaha….spim kot top….hahahaha…
Res pa je, da imam fotokopirano eno knjigo, ki je baje krožila že pred leti po internetu al neki tacga,in iz nje citiram, napisal jo je en, ki je hodu na Carlosove delavnice, ampak delavnice je Carlos delu po svojem učenju, tk, da njegova zavest je bla druga…..hahahahaha…..al pa uuuooooornnnnkkkk razširjena, men je vseeno, kaj si kdo razlaga v svojem razumu………se pravi proti koncu svoje smrti, v tej knjigi, ki jo je napisal Armando Torres – naslov je Naloga vidcev danes in za katero Armando v predgovoru pravi, da ga je Castanjeda prosu, da jo izda po njegovi smrti….piše človk v predgovoru ::: “” Zaradi preprostosti in iskrenosti pripovedovanja ima ta knjiga moč, ki je nisem zasledil v nobeni drugi knjigi, ki opisuje svet čarovnikov…””””
In tukaj poskuša Castanjeda na zelo preprost in razumljiv način podati svoje znanje in seveda govori skozi svoje izkušnje, ki so pri njemu trajale desetletja, za kar pa pravi, da ni več potrebno, ker je energija skoz močnejša, samo zavedati se je moramo, zavedanje pa širimo, če širimo zavest o samem sebi……
Tole pa res moram napisat….hahaha…..je čist na začetku…..hahahaha……..
“Pasivnost “, je rekel ” je nasilje nad našo naravo, kajti v svojem bistvu smo vsi mogočni bojevniki. Vsako človeško bitje je v resnici vojak, ki je dosegel stanje bivanja na tem svetu v bitki na življenje in smrt. “
“Poglejmo na stvar takole : vsaj enkrat, kot spermiji, je vsak od nas bil bitko za življenje – enkratna borba proti milijonom drugih tekmovalcev – in zmagali smo !!! In zdaj se ta borba nadaljuje, saj smo ujeti v sile tega sveta. Del nas teži k razkroju in smrti, drugi del pa se poskuša držati življenja in zavesti za vsako ceno. Ni miru !!! Bojevnik to spozna in uporabi v lastno korist. njegov cilj je še naprej tisto, kar je zanetilo iskro življenja, ki ga je ustvarila :::::::: Dostop na višjo raven zavesti !!!!!!!!!!!”””””””””””””””
Ejga, Ana…..hahahaha……btw, pa te zadeve, sva celo soimenjakinje…..hahahaha…..ani qul ime ……..hahahahahahaha……od spredaj pa od zadaj se enak prebere, zlo praktičn……hahahahahaha….sem mislila rečt, da, če bi hotla tole knjigo prebrati, jo jest z veseljem skopiram v fotokopirnici, ima v bistvu 115 strani in ti jo sendam na tvoj naslov, recimo drug teden……hahahaha……tk, da se ti odloč…..hahahaha……
slišmo