Reply To: Interakcija je bistvo vsega
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Interakcija je bistvo vsega › Reply To: Interakcija je bistvo vsega
tadej pretner wrote:
……pa tut… jezus je pršou do centra? al je le kolapsirou ven iz te orbite?
……ma usi so fizično pokrepal.
Nesmrtna je duša. Na 3D ravni pa je vse minljivo. Taoisti so npr.kot nesmrtnost smatrali sposobnost, da izbereš, v katero dimenzijo se boš inkarniral. Drži pa še nekaj – bolj si v centru tistega kroga, počasneje teče biološka ura; teče pa …
V Angliji sem imela to srečo, da sem obiskala popotni cirkus starega časa. Vse je bilo leseno, mehansko ali na paro. So imeli tud centrifugo. Tak valj cca 4m, ki se pričel vrtet, tlaki so šli dol in ostal si prilepljen na steni centrifuge. Otroci, ki so že vedli za ki se gre, so se vnaprej nastavili v različne položaje, tako, da si dobil enga, ki je ,,ležal,, v zraku (telo vodoravno s tlakom) ali je ,,lebdel,, v zraku s glavo dol in nogami in rokami stegnjenimi v stran….Kadar je bilo blizu zaključka so tekmovali, kdo pride prvi do centralnega stolpa….ostali pa so počasi drseli iz stene dol na tla….. jasno, da sva s prijateljom sprejela izziv narave … gor je bil tak rob kjer so stali ljudje in komentirali dogajanje dol v ,,loncu,, …. ogromno smeha…..prav hecna je ta centrifugalna sila….če stojiš v centru se tebi zdi, da vse stoji, oči mirno gledajo naprej na sotekmovalca, ki se prubližuje stolpu, dejansko znoter kroga se nič ne premika, čutiš pa to nevidno slo….če pa pogledaš gor na ,,balkonček,, takrat vidiš, da si noter v loncu, ki se vrti ali se vrtijo ljudje skup s balkončkom (?)…..
Na eni delavnici sem videla sproščanje pač neke zadeve….oseba po koncu seance je zgledala veliko mlajša… obraz je izgubil napetost in se je pojavil sijaj v očeh, telo je naravno stalo pokoncu in gibi so postali gladki lahko bi rekli elegantni…. hm, staranje je potrošnja materiala…. več je ,,mrtvih,, točk v sistemu (telo bolečine). hitreje telo se stara. Telo take točke obhaja, gre okrog, in v teh točkah se nabirajo toxini, …. kronične napetosti v telesu = izčrpavanje energije……
Teče pa …..
snowcat