Reply To: Prosim za nasvet in pomoč

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Prosim za nasvet in pomoč Reply To: Prosim za nasvet in pomoč

tadej pretner
Moderator

soncnica1 wrote: Tadej, omenjaš Loyd-Johnsonove zdravilne kode. Sem pogugla, preletela na hitro, me malo spominja na EFT. Kakšno pa je tvoje mnenje o njih na splošno in njihovi učinkovitosti?

Dobrodošla seveda mnenja vseh forumašev.

Jaz jih ne uporabljam tako, kot učita Loyd in Johnson. Uporabljam jih v sklopu nekaterih drugih tehnik – recimo po uporabi tehnike brisanja vorteksov je prav idealno, da uporabiš zdravilne kode (zgolj osnovne prijem, brez česarkoli drugega, o čemer govorita Loyd/Johnson), kar povzroči najmanj dvoje:
– po brisanju vorteksov je energija v sistemu malce kaotična, zdravilne kode pa jo harmonizirajo;
– okrepijo pretok energije po meridianih in sesujejo še del blokad, ki so se brisanju vorteksov izognile.

Osnovne prijeme je fajn uporabljati tudi kod dnevno rutino. Pri meni je vadba tega povzročila, da se takoj, ko ob torzijskem polju zaprem oči, “znajdem” v indigo coni – spontano torej vidim indigo barvo, kar se mi prej ni dogajalo.

Lepo je če deliš