Reply To: night calls (janko by joe cocker)
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › night calls (janko by joe cocker) › Reply To: night calls (janko by joe cocker)
16. 4. 2015 ob 9:02
strelka
Participant
Me veseli , da si našel pogum pa napisal po ne vem koliko časa , ker prebral si ga že po moje prej.
Ni res to kar govoriš , sem zelo odprt človek za mnenja , če se pa ne strinjam pa vprašam ..oz povem zakaj me sogovornik ni prepričal.
če pa vem da ga polomim , pa tud brez slabe vesti tudi povem …
In če te ne razumem …potem vprašam …
Če imam pri sebi občutek da me sogovornik ne razume oz,. ne šteka moj point to tudi želim povedat in se trudim razložit …
kolko mi to uspeva je pa drugo …
in ne morem se spet strinjat da nič ne razumem, marsikaj razumem, ..
in če vzamem že to na kar sem sploh tole pisala je bil tist brez vezen čvek v tukaj pa lahko …
ampak nima veze …jaz vedno ne razumem ..pač bom vzela da tako je …
In ja ne da se mi sploh več o tem pisat ..ker je že mimo pase ..in se mi sploh ne zdi več pomembno ..
in jp zadnjič se nekaj hecamo ..mečemo kocke in kaj nam bodo svetovali nadangeli
pa pride nekomu ..ja na tiste ki si jezen mu odpusti , ki so te prizadeli odpusti s sočutjem ..
no pa se zasmeje in prav reče …ja pošlji jih u kurac pa je..in jp jaz pa dodam …ja sočutno v kurac
Čeprav sem zadnjič slišala da se ne reče več kurac ..ampak pošlji jih v stebelno zelene
In še nekaj , ne vem zakaj bi kdo imel probleme z mano …saj nobenemu nič nočem ….
odkritost pa veliko bolj cenim čeprav zaboli v šusu …kot pa da kdo hinavi ..piše nekaj misli drugo
strelka2015-04-16 09:15:55