Reply To: PROCES PRISOTNOSTI

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina PROCES PRISOTNOSTI Reply To: PROCES PRISOTNOSTI

Irena
Član

Ne le dr. Hamer, tudi drugi pišejo o sprocesiranju energijske nesnage skozi bolezenska stanja.

Zdravnik Ruediger Dahlke v knjigi Bolezen kot simbol

Zdravnik Matthias Girke v knjigi Interna medicina : osnove in terapevtski koncepti antropozofske medicine

Antropozofska medicina, ki se izvaja le skupaj z uradno medicino, se danes prakticira v cca. 80 državah. Upošteva fizično in duhovno plat človeka. To potrjuje tudi seznam temeljnih zdravstvenih dejavnosti v bolnišnicah… ob nam znanih oddelkih, kot je interni, onkološki, psihiatrični itd. imajo tudi psihosomatski oddelek.
Psihologija v tem konceptu se bistveno razlikuje od vseh drugih znanih vej psihologije.
Imenuje se BIOGRAPHIE-ARBEIT. Tudi uradna medicina se je v tujini že (spet) polastila tega izraza ter delovanja in v svojih omejenih okvirih izvaja v zdravstveni negi biografsko delo. A kot rečeno – po taktirki uradne medicine Ouch.
Biografsko – delo po antropozofskih konceptih je (meni edino znano) uradno priznano psihološko svetovalno delo (v teh 80 državahSmile).Posameznika pelje na poti samozdravljenja v lastne globine z namenom procesiranja ujete čustvene energije.
Zame osebno, ki sem “otrok”karmične diagnostike – na begu pred procesom prisotnosti Wink predstavlja opisano biografsko delo prepotreben MOST.
Sem namreč tudi “otrok” uradne medicine , razumevanja ter nadzora – v hlastanju po alternativnih medicinskih pristopih. In najti most od glave do srca ni bilo ravno enostavno. Big smile
Lep pozdrav,
Irena

Lepo je če deliš