Reply To: relacija sodba-mnenje

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast relacija sodba-mnenje Reply To: relacija sodba-mnenje

strelka
Participant

ozelot wrote: Jest v komentarju Prime ne vidim izraženega mnenja ampak golo sodbo. Več kot očitno je da njega za njegovo početje ne samo prezira ampak ga tudi kaznuje po svojih najboljših močeh in to je da mu odreče vso svojo pozornost katere bi bil kot igralec sicer najbrž vesel. Namenila mu bo pa pozornost v obliki kritiziranja.

Mnenje ki je izraženo naleti na somišljenike, na tiste ki se ne strinjajo in na tiste ki jih ne zanima. V tem njenem primeru četudi je bilo le mnenje je imelo izrazit negativen čustven naboj in folk se nanj odziva po svoje. Nekaj negativnega pa ne more poroditi ravno pozitivnih sadov ali pač? Namera te ocene, mnenja ali sodbe je bila? Očrniti tipa oziroma ga predstaviti v slabi luči. Podobno kot sem jest naredu z Angelino.

Big smile
ne bom konkretno odgovarjala na ta post ..
ampak poglej men si tud rekel da sem blond ( čeprav jaz osebno nimam blondinke za neumneBig smile, je pa res da jaz blond ne bi bila nikoli ker mi ne paše Big smile) Poznam pa štose na temo blondink in lahko v takem konteksu komot priklopim na to ..in nadaljevanje sledi
..mater si trapasta , to je to in ne to kar si napisala..
A ne bi bilo lepše ..če bi napisal ne strelka to ni to …to sem bil marker pri šolanju obrambe psov …
to je to in to …
Pa bi človek ..ki je to zmešal al pa ni vedel ..čist drugač reagiral …
oz bi štekal ajja to je to …Wink
Ker preko tipkovnice se ne vidmo …ne vemo kako kdo kaj reče , kašen ton uporabi ..se smeje zraven al kaj počne …
in komot pride do takih …nesporazumov …Big smile
Tko da …kaj pa vem tud ti nisi nič boljši Big smile
Drugače jaz o tem filmu ne vem nič …tko da se tud opredelit o tem filmu ne morem …
Zato morda lahko na to čist nevtralno gledam …
če bi ga pa pogledala , bi si ustvarla o njem neko mnenje …, ki bi bil tako kakršna sem …
svoje filinge , svoja načela bi vpletla notri ..
ampak zato ne bi bila nič slabša ..al pa boljša …al pa da bi me kdo moral linčat al pa celo strašit zarad tega..
al pa da delam sedaj ne vem kaj vesolju …Big smile

strelka2015-03-21 09:38:47

Lepo je če deliš