Reply To: Oziejeve zgode in nezgode

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Oziejeve zgode in nezgode Reply To: Oziejeve zgode in nezgode

strelka
Participant

LOL

čaki mal Ozz …en taka gostilniška tole …
a ti si lulal po svojem rokavu …markiral …Clown
a tko ko maček al pa pes …?
zakaj pa ?…da si označil svoje ozemljeClown
Jaz se dobro razumem s psi …čeprav me je tud kakšen že nalajal …Wink.
Pač trenutek slabosti pri njem .al pa kaj pa vem, je kaj takega videl , kar mu ni bilo všeč na meni …
SE pa spomnim ravno tega primera …grem po mestu pa je imel gospod na povodcu svojega ovčjaka brez nagobčnika , jaz sem šla čist običajno mimo…me ni tud ne opazil …
otrok majhen …pa je prišel mimo pa nekaj krilil z rokami, tekel je ,ne direktno proti psu ampak mimo ..in je pes čist znorel …
pa je zgledal čist socializiran , pes mislim.
kaj je psu takrat prišlo ne vem …
otroček se je tako ustrašil ..mami njegova pa tudi …
je objela otročka ..ampak zraven pa tud oštela gospoda zakaj pes nima nagobčnika.
Kaj je takrat videl tisti pes in kako je registriral tisto kriljenje z rokami ..bog ve …
ker potem je spet naprej čist mirno korakal z gospodarjem …
kar je pa zanimivo je to ..kot majhen otrok je mene tud podrl en pes zalet in bum …( sicer mlad ..no na pol odrasel ..in bil kar bojevito razpoložen, ugriznil me ni , je bil pa na tem …)
mene takrat saj spomnim se ne, ni nihče objel …jaz tud nisem ne vem kolko tulila Big smile, gospodar tistega psa je pa svojega kar precej oštel …no mislim da je eno tud dobil tako da je mal čutil ..
morda je v človeku še kaj globjega ..ampak jaz strah do psov po tem dogodku nisem dobila …
se pa spomnim primera ..ko je samo otrok zraven hodil, zraven človeka ,ki se je bal psov …
vedno sta se oba tresla, ko sta šla mimo tiste hiše kjer je bil tisti pes …
in kar dolgo je trajalo,da se je otrok nehal bati psov …

strelka2015-03-20 23:07:11

Lepo je če deliš