Reply To: DUHOVNI NAPUH?
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › DUHOVNI NAPUH? › Reply To: DUHOVNI NAPUH?
ozelot wrote: Človek ki išče pomoč pa ja ne bo zbiral.
A res? Hm, nisem tako prepričana o tem. Samo spomni se ljudi, ki so se šli brez razmišljanja zadolžit na črni trg in so posledično ostali brez vsega. Stvari niso vedno takšne kot se zdijo in še zdaleč nimajo vsi ljudje, ki ponudijo pomoč, dobrih namenov. Eni tega sploh ne skrivajo, ampak pri teh vsaj veš na čem si, veliko hujši so tisti, ki pridejo pod pretvezo prijaznosti in imajo skrivne namene, s tem da zdaj govorim na splošno.
ozelot wrote: Poslal si mi tudi kontakt od ene primorke ki je delala šolo pri tebi ampak če se prav spomnim tisti mail ni bil pravi.
In kaj si potem ukrenil glede tega? Vsaj preveril, kateri pa je pravi?
ozelot wrote: Na tem forumu pa res berem same kritike ponudi pa nihče nič oprijemljivega.
Meni se pa za razliko od tebe zdi, da je zelo veliko oprijemljivega, ampak kaj ko je človeški um narejen tako, da lahko percipira samo tisto, kar mu omogočajo prepričanja, in tvoja so očitno takšna, da odvržejo vse, kar napeljuje na delo na sebi.
Aja, pa če se prav spomnim, je Tadej enkrat na forumu napisal, da ti bo poslal ene vaje, ki bi bile prilagojene prav zate. Prepričana sem, da je to tudi naredil. Kaj pa si naredil ti?
Nataša2015-03-09 22:50:12