Reply To: Entitete
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Entitete › Reply To: Entitete

strelka wrote:
Kanali pojasnjujejo svoje kanaliziranje tako da se s pomočjo meditacije ponavadi povežejo oziroma ujamejo neko frekvenco kot radio s radijsko postajo. To ni entiteta ki se prilepi in ti prišepetava oziroma govori namesto tebe. To je zavest ki jo kanal ujame. Seveda pa velikokrat kalnali ujamejo le lasten um ali pa misli nekoga drugega ipd,..
uf to je pa sedaj zame višja matematikas kom se pa pogovarja tisti ki kanalizira …?jaz nisem bila še na nobenei taki seansi …ampak ko poslušam je tako kot da se tisti kanalizator ( uf kaj mi je to smešna beseda)..pogovarja z osebo v neki drugi dimenziji …in s kom se pravzaprav pogovarjaš ..ko uloviš misli nekoga …in kaj so pravzaprav tiste misli drugega …?
in koneckoncev kaj je pravzaprav ta zavest katero omenjaš pri kanaliziranju?
Tisti ki kanalizira se ne pogovarja z nikomer. On pač samo govori kar ujame njegov sprejemnik. Tudi ti ko govoriš meni se ne pogovarjaš še z nekom od zadej in potem plasiraš h meni. Poveš kar maš v glavi. Podobno gre pri kanaliziranju le da imajo kanalizatorji glavo naštelano na različne frekvence. Pa ne samo glavo ampak tudi srce. Vsak bumbar ki je zapit, umazan in ima zmešnjavo v glavi in srcu pač ne more kanalizirat finih energij.
Vedno znova vse po starem