Reply To: Entitete
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Entitete › Reply To: Entitete
soncnica1 wrote:
Enkrat boš diagnosticiral moje
. Jih je kar neki bi reku.
V e obliki mi pošlji na mail kakšno svojo čim bolj svežo fotko, pa pogledam danes-jutri; ko bom pač primerno razpoložen.
Tadej, a lahko še meni, prosim. Se pa nič ne mudi. Zdi se mi, da jih imam kar nekaj na sebi oziroma doma. Itak, da slabe, nobenih prijaznih škratov . Po moje kakšne entitete človeškega porekla, ker se tekom let pač naberejo tisti, ki te prekolnejo (tud jaz sem kakšnega komu obesila). Kakšne sem si pa tud ustvarila sama s svojimi strahovi. Nihalo mi itak ne da pravega odgovora, ampak kot si napisal, od sebe se ne moreš distancirat.
Problem imam pa sploh ponoči. Se zbujam z morečim občutkom, sanj se ne spomnim, ampak scena pa vedno temna, blatna, kakšno revno, skor opuščeno okolje (npr. čakalnica kakšnega starega letališča, žel. postaje). Če spim drugje, je malenkost bolje.
Imamo pa verjetno poltergeista; nam trka v steni, kjer sigurno ni nobene inštalacije ali druge logične razlage. Slišimo ga vsi. Ampak ta me ne moti.
Res bi bila zelo vesela.
Glede na to, da se nisva videla že kakih 5 – 6 let, ne bo slabo. če mi tudi ti pošlješ svežo fotko v e obliki.
Ko te nekdo prekolne, ne dobiš kar tako entitete. Mora biti res čustveno zelo nabito in intenzivno, da se to zgodi. Kar pa se ostalega tiče, bolečinskih teles imaš v sebi itak mučo, kot praktično vsaka oseba, pri kateri prevladuje vata doša – za vas so namreč značilna nestabilna čustva, ki potem bolečinska telesa tudi dobro futrajo s strahovi ipd. Iz bolečinskih teles (lahko) nastane entiteta največkrat šele po smrti, lahko pa seveda kakšno tudi že imaš in pri tebi potencira nestabilna čustva. To se mi zdi celo zelo verjetno, saj ima po moji oceni kakšno entiteto krepko več kot 79% ljudi,