Reply To: Sanje
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Sanje › Reply To: Sanje
strelka wrote: hm …
saj ne vem kaj ne rečem , ker nisem o tem tolko podkovana …ampak …se pa bolj nagibam k temu, da me je ženska mal s hlač stresla …zakaj ona ve..je imela že vzrok za to.ker nisem skreirala nobene pošasti ampak se je kar ona prikazala …in to še isto noč …
Ne gre za to, da se ti potem “mora” prikazati pošast. To gre takole – v real lajfu se ti recimo zdi, da ima ženska hudobne oči in potem to spotenciraš v sebi tako, da se ti v sanjah prikaže recimo z žarečimi očmi al pa kej tazga. Včasih se recimo v sanjah “nekoliko predelano” pojavi tud kaj, kar vidimo v kakšnem filmu in naredi na nas vtis. Enkrat sem recimo gledal film, v katerem so ljudje v vesoljski ladji ujeli nekakšno tuje bitje, ki je bilo videti kot razpadajoč človek. Ujeli so ga v nekakšno vrečo, to vrečo pa je potem s svojo razpadajočo roko prebil, da je pogledala ven. To je očitno povsem na nezavedni ravni naredilo name precejšen vtis. Še isto noč sem sanjal, da je bil pod mojo posteljo mrlič, ki je potem z razpadajočo roko prebil modroc.
Če bi človek to povedal kakšnemu razlagalcu sanj, bi mu verjetno natvezil pitaj boga kaj, v resnici pa je šlo le za impresijo iz filma.