Reply To: Kako ohraniti zdravje in vitalnost
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › Kako ohraniti zdravje in vitalnost › Reply To: Kako ohraniti zdravje in vitalnost
soncnica1 wrote: Tadej, sem upala, da me boš prepoznal. Vsake toliko časa kar padem v nek vrtinec, iz katerega ne znam. Kar begam, ko ne vem, kako se lotit, kaj bi bilo najboljš v danem trenutku. In pozabim na vse, ampak itak nič ne deluje takrat. Zelo drži, kar si napisal (napetost v telesu, destruktivni dialogi, kot bi se v meni tepla dva demona, stalna zaposlenost uma, da se izognem ukvarjanju s sabo, …). Sem si pa na podlagi tvojih “navodil za uporabo” že naredila plan. Bom javila, kako napredujem.Pomaga mi tudi, da si mi našel pravo došo. Sama si je nisem znala določit, se mi zdi, da bi pasala povsod malo in vsakič mi je prišlo drugače.
Ena od stvari, ki jih bom nehala odlašat pa je tud equilibrium. Do zdaj sem bila polna izgovorov (čas, vsi ostali bolje znajo od mene,…) skratka moja “klasika”.
Kar se doše tiče, povsem čista vata verjetno nisi, a tako deluješ psihološko in situacijsko, zato sem to izpostavil.