Reply To: Prosim za nasvet in pomoč

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Prosim za nasvet in pomoč Reply To: Prosim za nasvet in pomoč

tadej pretner
Moderator

natasha31367 wrote: Tadej, razumem, kaj si hotel povedati. Je pa tudi res, da bi tej ubogi pisatelji prodali bolj malo svojih knjig, če bi pisali bolj strokovno. Meni recimo je že ta ena knjiga, ki sem se jo lotila brati (od Kinslova) bila malo preveč strokovna. Si ne morem predstavljati, kako bi jo doživljali ljudje, ki so se začeli zanimati za take stvari pred kratkim!!! Tako da povsem razumem te pisatelje, da pišejo bolj preprosto. Drugače bi bili lačni namreč, hja.

Kar se tiče prodaje knjig kot posla, je veliko pomembnejše kot kvaliteta to, kako te nekdo s smislom za business predstavi in plasira na trg. Nekoč sem imel priliko narediti strokovno recenzijo za eno knjigo o kristalih tuje avtorice – pomeni, da je nekdo kupil licenco in jo prevedel in da se prodaja še marsikje po svetu. Hitro mi je bilo jasno, da avtorica nima blage veze, ampak je tekste zbrala in nekoliko sfrizirala iz interneta. Internet namreč vse prenese in na njem se lahko leta in leta “valja” in replicira kakšna neumnost – nekdo jo napiše, številni drugi pa kot dejstvo navajajo naprej. No in nekaj takšnih neumnosti, ki se jih direktno spomnim iz interneta, sem našel v tisti knjigi.

natasha31367 wrote:

Pa uspeš kdaj pa kdaj dobiti tudi tako literaturo, ki ti popolnoma ustreza po strokovnosti iz tega področja? Obstaja?

Nizozemec Jan Wichering je recimo avtor, ki mi je pisan na kožo.

natasha31367 wrote:
Mislim, da si v prejšnjem mojem sporočilu spregledal moje vprašanje glede hrane. Tako ga bom ponovila, oprosti. No, ko dobim rezultate iz Studio Art, naj te rezultate skušam povezati z ayurvedo al ne? Kako naj se torej hranim od takrat naprej?

Studia Art ne poznam. Verjetno gre za kakšne umetnike.Wink Če pa boš šla v Studio Ank pa boš itak dobilaobširen seznam jedi ki ti ustrezajo in tistih, ki ti ne. Iz tega si boš komot naredila ustrezne jedilnike in se ti ni treba več zajebavat z nobeno ayurvedo.

Lepo je če deliš