Reply To: Prosim za nasvet in pomoč
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › Prosim za nasvet in pomoč › Reply To: Prosim za nasvet in pomoč
natasha31367 wrote:
Kar se pa tiče Šole osebne rasti v Kopru, saj veš, da sem se hecala. Itak, da ne boš prišel tako daleč, ko veš, da jo lahko komot izvajaš na svojem koncu. :) No, ker letos očitno ta šola meni še ni namenjena – imaš vsako leto to šolo ali samo letos? Sem si namreč prebrala, kaj vse tu notri poučuješ, in moram reči, da me je res potegnilo, tako da ne morem reči, da se morda ne srečamo kaj drugo leto. :)
V sezoni 2015/2016 bo zihr še laufala, za naprej bomo pa videli, ampak ta hip ne vidim razloga, da ne bi.
natasha31367 wrote:
Pearlovo knjigo sem si zaenkrat potegnila dol z neta v angleščini, ker sem hotela videti, če je res ok, preden vložim denar za pravo knjigo. Zakaj te njegova knjiga ni potegnila? Kaj te je zmotilo v njej? Kaj pa Kinslow? Zakaj te je tako razočaral?
Fanta pač pišeta populistično, za širšo publiko, jaz pa imam rad knjige nabite s podatki. Pri Pearlu sem takoj videl, da ni notri nič konkretnega, kar se Kinslowa tiče, sem pa kupil tri knjige naenkrat, ampak je potem tudi izpadlo, da v njih ni nič, kar bi bilo zame novo in sem jih tudi zgolj prelistal.