Reply To: Prosim za nasvet in pomoč
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › Prosim za nasvet in pomoč › Reply To: Prosim za nasvet in pomoč
Tadej, kar se tiče Studio Ank, sem si pregledala in prebrala vse, kar piše tam, in dejansko imajo res ful tega, tako da mogoče bo res to pravo zame, ja. Sicer so cene preizkav res visoke, če pa bi to potem rešilo moje težave, se še kako splača plačati za to, saj bi bil to dejansko vložen denar. Vložen za mojo prihodnost, itak. Sem pa videla, da imajo ful različnih preizkav. Katera naj bi bila tista prav zame? Prva na ceniku ali katera druga?
Tudi mudre in video sem si na hitro pogledala, bom pa bolj podrobno zvečer, ko bom imela malo več časa, saj ponavadi, ko se lotim nekaj pregledovat, me potem vsa stvar tako potegne, da ne znam nehati tudi po ure in ure in ure. Zato si potem za take stvari rajši vzamem čas zvečer, ko ga imam res na razpolago, kolikor hočem.
Praviš, da splošna dieta za zakisanost mogoče ni bila dobra zame. Ne vem, no, saj v bistvu razen tega, da sem iz svoje prehrane izločila belo moko in bel sladkor ter kvas, nisem naredila čisto nič drugega. Nobene dodatne hrane nisem izločila, razen seveda tisto, za katero že zdavnaj vem, da ni zame. To pa je mleko in mlečni izdelki, saj mi delajo take težave, da jih niti povohati skoraj ne smem, tako hudo je potem. No, drugo sem jedla več ali manj normalno. Misliš, da bi bilo možno, da bi meni prijala bela moka in bel sladkor? Za usta sigurno, za telo pa mislim, da ne. Ne vem, no.
Veš, snoči sem si pregledovala strani o ayurvedi, ker me je zanimalo, kakšen tip človeka sem. Vata, pita ali kapha. No, sem našla neke vprašalnike in po njih je prišlo, da sem najbolj pita, nato vata in šele na koncu kapha. Misliš, da se da to določiti po takih splošnih vprašalnikih ali je mogoče treba še kaj drugega, da bi se vedelo točno, kaj kdo je in kam spada?