Reply To: Prosim za nasvet in pomoč
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › Prosim za nasvet in pomoč › Reply To: Prosim za nasvet in pomoč
natasha31367 wrote:
Bi me pa vseeno zanimalo, na kakšen način Studio Ank določi, katera je prava hrana za nekoga in katera ne. Mi lahko poveš kaj več o tem? Kje pa se sploh nahaja ta studio?
Hvala tudi za naslov tvoje knjige. Z veseljem jo bom prebrala, vendar moram počakati še vsaj 10 dni, da dobim očala, ker brez njih namreč res ne gre. Te mudre oziroma katero od njih se mogoče dobi tudi kje na internetu? Da mi ni treba čakati 10 dni z njihovim izvajanjem. Mimogrede – v kolikem času po tvojih izkušnjah naj bi se pokazala kaka vsaj majhna sprememba na boljše? Koliko dolgo naj bi se izvajale te mudre? Za zmeraj al samo za določen čas?
Kaj pa jetra? Bodo mudre pomagale tudi za jetra al mi mogoče za njih priporočaš kaj drugega?
Hvala, ker si se toliko potrudil zame. Se vidi, da imaš tudi ti veliko srce in dušo. In se tudi čuti seveda.
Gre z računalniško diagnostiko, pri kateri ti skenirajo vsak organ in sistem posebej in na osnovi tega določijo ne le funkcionalno stanje organizma, vse alergije in kakršnakoli žarišča v telesu, ampak tudi “zgodovino” vseh organov. Če si imela recimo kot otrok težave z nekim organom, bodo to seveda “našli” kot tudi to, kaj točno je te težave povzročilo. Kar se mene tiče, gre po mojem za najboljšo diagnostiko, kar jih je na razpolago. Najdeš jih tule: http://www.studioank.com/
Mudre seveda najdeš tudi na internetu. Fajn je le da razumeš princip formiranja in delovanja muder, tako da lahko sama “primeš” tisto, kar rabiš – jaz recimo ne vem na pamet imen večine muder, a ko se pojavi nek problem in ga prepoznam, znam sam najti pravo, kar sploh ni težko (boš v knjigi našla vse razloženo).
Seveda jih najdeš tudi na internetu. Vnesi v iskalnik kakšno ime, ki sem ga napisal v prejšnjem postu in malo poklikaj.
Pri nekaterih akutnih stanjih delujejo mudre praktično trenutno. Sicer pa v odvisnosti od tega, v kakšni meri je ves sistem v neravnovesju. Če je recimo nekdo po konstituciji izrazito vatatip, o čemer sem govoril v prejšnjem postu, je ta tip tako zažrt v njegovo genetiko, da mora ravnovesje prek hrane, muder … loviti praktično celo življenje.
Kar se jeter tiče, gre lahko za različne motnje – oslabljena energija, pribitek jina, pribitek janga …, zato rajši počakaj na diagnozo, pa bova potem spesnila primerno mudro. Določen vpliv na jetra pa bo imela tudi stimulacija točk za oči iz linka, ki sem ga pripopal v prejšnjem postu.
Omenjaš tudi, da si imela splošno dieto proti zakisanosti. Splošna dieta je lahko napačna. Namreč glede na ayurvedsko konstitucijo (vata, pitta, kapha), oziroma glede na tvojo krvno skupino, lahko nekatere jedi v Franceljnu delujejo kislo, pri Micki pa bazično, zato je treba določiti specifično dieto prav zate, Pri tebi se namreč iz aviona vidi, da se telo ves čas bori proti različnim vrstam hrane in porablja energijo.
tadej pretner2015-02-09 05:42:49