Reply To: Prosim za nasvet in pomoč

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Prosim za nasvet in pomoč Reply To: Prosim za nasvet in pomoč

Ne ne, Tadej, nimam driske, mogoče samo včasih, ko mi kakšna hrana pade res zelo slabo. Res pa nimam stalno kompaktnega blata, še posebno ne, ko jem sadje ali pa zelenjavo. Kdaj ja, kdaj pa ne. Driska je pa res zelo zelo zelo redkokdaj pri meni. Dehidracija izvira iz tega, da odvajam več vode, kot pa jo spijem. Ko sem enkrat, ko sem imela prav napad dehidracije, merila količino svojega urina, me je prav zgrozilo. Zjutraj sem spila okoli pol litra vode, potem pa sem v 3 urah iztočila celih 1300 ml. Zdaj, ko sem pa na meji hidracije, nimam toliko problemov z odvajanjem vode, ampak še vedno več odvajam kot pa je spijem ali pa vsaj ne ostaja v meni, kot pri drugih ljudeh, ko pijejo, ko so žejni. In tako sem potem v glavnem ves čas na meji, hja.
No, kar se pa tiče tega, da sem stalno v svoji glavi, to pa si povedal še več kot prav, vsaka ti čast. Zanimivo, da pogosto prav čutim, da sem vsa v svoji glavi, še posebno, ko se počutim res slabo. Takrat vse drugo kot ne bi obstajalo. Samo izredno slabo počutje in moja glava, noro ampak resnično!!! Se mi pa to dogaja v glavnem takrat, ko nisem dovolj aktivna oziroma ko imam preveč časa za mislit, kot bi rekla moja stara mama. Ko imam ful vsega na dnevnem redu in sem ful zaposlena in polna načrtov, takrat ni niti sence o tej stvari. Ko pa za neko obdobje tega ni, je pa spet glava moj gospodar, hja.
Kar se tiče bioresonance, hodim tu v Lucijo (zdaj z mojimi očmi mi je še to predaleč!!!) in gospa Milena je en tistih ljudi, ki si jih človek lahko samo poželi poznati. Ima namreč dušo in to takoooo veliko. Predvsem pa polno ljubezni. Sicer mi je dala samo klasične napotke za prehranjevanje pri kandidi (ko sva delali terapijo za kandido), vendar očitno so bili vsi ti napotki + njene terapije in ljubezen dovolj, saj sem si z vsem tem takrat povsem pozdravila svoj PAP3 pa čeprav nisva delali direktno na tem, glede na to, da sem bila tam v glavnem zaradi konstantnih in neznosnih bolečin v trebušni votlini. So pa vse tiste terapije pomagale tudi za vse drugo na srečo.
Bi me pa vseeno zanimalo, na kakšen način Studio Ank določi, katera je prava hrana za nekoga in katera ne. Mi lahko poveš kaj več o tem? Kje pa se sploh nahaja ta studio?
Hvala tudi za naslov tvoje knjige. Z veseljem jo bom prebrala, vendar moram počakati še vsaj 10 dni, da dobim očala, ker brez njih namreč res ne gre. Dva dni nazaj sem se matrala kako uro z enimi križankami in ko nisem mogla več, sem ugotovila, da sem toliko utrudila oči, da še na računalniku nisem več videla brati!!! Zdaj na primer nimam tu za računalnikom nobenih težav. Očitno pa moram paziti, da ne napenjam preveč oči. Tako da bo knjiga žal morala počakati. Vendar pa komaj čakam, da jo preberem. Te mudre oziroma katero od njih se mogoče dobi tudi kje na internetu? Da mi ni treba čakati 10 dni z njihovim izvajanjem. Mimogrede – v kolikem času po tvojih izkušnjah naj bi se pokazala kaka vsaj majhna sprememba na boljše? Koliko dolgo naj bi se izvajale te mudre? Za zmeraj al samo za določen čas?
Kaj pa jetra? Bodo mudre pomagale tudi za jetra al mi mogoče za njih priporočaš kaj drugega?
Hvala, ker si se toliko potrudil zame. Se vidi, da imaš tudi ti veliko srce in dušo. In se tudi čuti seveda.

tadej pretner2015-02-09 05:24:04

Lepo je če deliš