Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › Prosim za nasvet in pomoč › Reply To: Prosim za nasvet in pomoč
Vem, ja, uvozni davek je okoli 30% cene, tako da se dejansko splača kupovati do 22 evrov, več pa ne. Kot vidim, Amazon kar dobro služi, čeprav moram reči, da je Slovenija, vsaj nekatera podjetja, še dosti bolj pohlepna, še kako! Kake 4 leta nazaj sem si nabavila teslovo purpurno ploščo. Zanjo sem dala okoli 7 evrov. Direktno iz Indije seveda. No, ko sem brskala po netu, da bi našla kaj napisanega o njej tudi v slovenščini, sem našla zapise, ampak tudi njeno ceno. Istih dimenzij kot moja je bila 24 evrov. Pred nekaj dnevi pa sem našla še eno manjšo, ki jo prodajajo Misteriji, za nekaj manj kot 30 evrov. Evo, zakaj so nekateri tako bogati!! Groza, da ljudje iščejo zaslužek v bolezenskih stanjih ljudi, grrrr. Mi lahko poiščeš, prosim, kapsule teh dveh izdelkov? Ali pa mi vsaj povej, kaj naj napišem v brskalnik, da mi jih bo vrglo ven. Na teh tvojih dveh straneh seveda. Hvala!!