Reply To: Prosim za nasvet in pomoč

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Prosim za nasvet in pomoč Reply To: Prosim za nasvet in pomoč

wumni
Član

Natasha,

imam izkušnje z neravnovesjem hormonov. Že kakšnih pet let se mi na pol leta v skrajni meri – ob prekomernemu stresu izrazijo zdravstvene težave. Menda so vse težave psihičnega izvora. Lansko leto začetek poletja sem se sesula v skrajni meji. Dovolj mi je bilo vsega in sem odšla k homeopatu in na branje očesne roženice menda. Tam mi je ugotovil zdravstveno stanje in povedal, da mi moje hormonsko neravnovesje lahko uskladi s ciklusom akupunkturne terapije, ki drži pribl. eno leto, potem pa na novo. Ker bi se morala štirinajst dni vsak delovni dan vozit 60km in nazaj pri mojem zdravstvenem stanju sem se odločila, da ne bom posegla po tej terapiji. Kasneje sem se prijavila na predavanje o bioidentičnih hormonih in še kasneje sem šla na konzultacijo(tudi odvzem krvi za pregled hormonskega ravnovesja) pri zdravnici, katera zdravi na omenjeni način. Spremenila sem prehrano, dodajam si omega 3 in magnezij ter ob povečanem stresu DEHA. Od takrat se mi je zdravstveno stanje zelo izboljšalo, lahko se spoprijemam s težavami, ki so me prej tlačile k tlom, skratka lepo in počasi napredujem.
Lepo je če deliš