Reply To: Prosim za nasvet in pomoč

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Prosim za nasvet in pomoč Reply To: Prosim za nasvet in pomoč

Če bi jaz popila nekaj takega, mislim da bi mi razneslo želodec, tako da sigurno ne bom niti poskusila, res ne. Ko sem jemala maco v prahu, sem jo ponavadi zmešala v vodo, kateri sem dodala žličko medu in sok limone ali pa pomaranče. Okoli 5-6 dcl napitka je bilo to. In me je hotelo raznesti od bolečin, da sem skoraj bruhala. In to ne enkrat, ampak večkrat. Ko sem potem šla na izločanje živil, sem ugotovila, da je bila za to kriva prav maca. Zato je nesmisel, da bi spet šla čez vse to, res. Veš, že večkrat so mi rekli, da stvari, ki drugim koristijo, meni škodijo, in obratno, stvari, ki jih drugi niti pogledati ne smejo, meni prav prijajo. Vsaj kar se tiče počutja, no. Na dolgi rok pa….kdo ve. Ampak zaenkrat se lahko in tudi moram zanesti samo na to, kar občutim in kar doživljam, glede na to, da nimam alternative. Misliš, da bi se lahko dobilo tudi bor oziroma maco v kapsulah v ZDA? Si že zasledil kaj takega na straneh, kjer kupuješ zase? Jaz sem si namreč maco v kapsulah kupila v DM.
Sungazing mi je nekoliko znan, ampak kako ti je uspelo najti pravi trenutek in pravo točko, da si bil lahko siguren, da ga res izvajaš pravilno? Jaz imam že celo življenje probleme z očmi, ne sicer z dioptrijo, kajti te nimam niti zdaj dosti (0,50 oziroma 0,75), imam pa probleme z astigmatizmom in do pred kratkim sem to zlahka premagovala. Sem se pač naučila živeti z njim in nisem nikoli uporabljala očal za to. Sicer mi je nočna vožnja vedno delala probleme, ampak to sem reševala tako, da sem se je pač izogibala. In tako sem živela prav ok do pred kratkim, ko sem opazila, da me svetloba vedno bolj moti, da ne morem najti prave pozicije, ko berem knjige, ker sem, na katerokoli stran sem se obrnila, videla dvojno in megleno, počasi pa sem tudi zmeraj bolj dvojno in zamegljeno videla sms-e. Pa se je pokazalo zakaj, hja. In ker mislim živeti še vsaj naslednjih 40 let in do takrat prebrat še vsaj en velik kup knjig, voziti pa tudi, mi ne preostane drugega, kot da nekaj drastično spremenim v svojem lajfu, drugače bo hudič, uh.

Lepo je če deliš