Reply To: Prosim za nasvet in pomoč
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › Prosim za nasvet in pomoč › Reply To: Prosim za nasvet in pomoč
Najprej ti svetujem da si najdeš strokovno pomoč in ne brskaš sama po netu ker ne boš našla vseh potrebnih odgovorov. Obišči Dr. Papuga bi bil moj nasvet. Ali pa Stevo Šajatović.
Kokosove vode spijem veliko ma se mi zdi da po njej tudi “ščijem “veliko.
Priporočal bi ti zelenjavne sokove ali smutije. Mislim da zelena vsebuje minerali ki jih iščeš (naravne soli) čeprav hkrati deluje kot diuretik. Kalija je polna tudi banana. Za kislost telesa preganjat je fajn krompirjev sok, prosena kaša vsaj en obrok na teden in pazi kakšne misli misliš in kakšne fime gledaš. Negativne misli in filmi, glasba,..kislijo telo.
Hormonsko ravnovesje dosežeš oziroma izboljšuješ z borovim cvetnim prahom (omenil sem ga ravno danes v drugi temi)
Vodo ko jo piješ obvezno vsak požirek zadrži v ustih nekaj sekund tako da se zmeša z slino. Tako se bo voda bolje vezala v telo in bo prijaznejša do telesa. Voda sama kisli telo. Če hočeš z vodo še boljši odnos pred pitjem vode in tuširanjem ki je obvezno pri dehidraciji sedemkrat vdihni in pri vsakem vdihu bodi pozorna na eno od čaker. Z vodo se lahko tudi pogovarjaš in ji poveš kaj želiš od nje in se ji zahvališ. To bo v veliko večjo korist kot bi si nekdo lahko mislil.
Kar se tiče pa sive mrene sem pa slišal da so jo uspešno zdravili tako da so našli mravjišče v gozdu, z vejico malo razjezili mravlje in se z obrazom približali mravljišču tako na blizu da so mravlje špricale svojo mravljinčjo kislino v obraz in oči. Siva mrena je tako zelo hitro izginila. To bi jaz naredil če bi jo imel ti pa če boš daj na lastno odgovornost ali pa poizkusi najti kaj na to temo. Če boš vprašala zdravnika bo itaq rekel da je bedarija.
Vedno znova vse po starem