Reply To: Prosim za nasvet in pomoč

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Prosim za nasvet in pomoč Reply To: Prosim za nasvet in pomoč

Mislim, da bom najprej poskusila s kokosovo moko, na morje oziroma bazene ravno ne maram preveč hoditi, če sem iskrena. Kar pa se tiče meritev, vem da tisti rezultati niso pravi, glede na to, da je dostikrat kri optimalna, je pa telo vse, samo to ne. In dejansko, če sem realna, kdo ve, kaj bodo rekle moje ledvice na dolgi rok, če se bom še naslednjih 30 let filala s toliko soli!! Tako da bom poskusila s stalnim dovajanjem kalija in to kokosovo moko in upam, da bo to res pomagalo. Veš, hudo mi je, ker sem tole reč žal prenesla tudi na svojo hčer, ki zaenkrat sicer nima hudih znakov dehidracije, ima pa tudi ona nizek kalij in je stalno na wc-ju, tudi ponoči. In to odkar pomnim in šele ko je pred 2-3 leti dala kri na preizkave zaradi neke druge stvari, je prišlo ven, da ima pravzaprav nizek kalij. Me je kar zvilo, ko sem to videla. Zdaj je punca noseča in lahko samo upam, da se ne bo to poslabšalo pri njej in seveda tako ali drugače vplivalo tudi na še nerojeno detece. Misliš, da bi bilo dobro, da tudi ona pije kokosovo moko ali kaj bi ti priporočila?

Lepo je če deliš