Reply To: Prepustiti se Življenju

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Prepustiti se Življenju Reply To: Prepustiti se Življenju

ozelot
Participant

tadej pretner wrote:

Tadej, če bi bilo vse tako kot ti govoriš, bi vse šlo že zdavnaj v kurec….pa ni.
s.

Bolj ali manj je že šlo vse v qurec. To eni zaznavajo bolj, drugi manj. Imam znanca, ki mi je že okoli leta 1995 rekel, da je šel svet tako v qurec, da ne bo imel nikoli otrok, saj se mu zdi to pri obstoječih trendih neodgovorno.

Me pa zanima, kaj od napisanega je najbolj skregano s tvojimi stališči.

Bedarija če mene vprašaš. Otroci bojo izbirali drugačno realnost kot jo mi. Svet se lahko spremeni v trenutku.

Mene trenutno skrbi tale vsesplošna preplašenost oziroma sej ljudje se ne bojimo ampak nas mediji in razne agencije strašijo za vsako kapljico vode ki pade z neba je ene sorte alarm. Pa šole zaprte!!?? To s temi zaprtimi šolami je pa višek vseh norosti. Se spomnim da smo gazili sneg za v šolo. Do vratu sem ga imel in prav lušno je blo in zanimivo. Šola ni samo v šolskih klopeh ampak tudi na poti tja in nazaj. Kak mesec nazaj so pri 24ur poročilih učili ljudi kako naj se oblečejo v mrazu. Pa kdor se ne zna obleč pa naj zmrzne…ko ga jebe…takih ljudi ne rabimo na svetu. Hkrati pa tudi sporočilo novinarjev da smo tako zabiti da se tudi obleč ne znamo. Dandanes starši peljejo svoje najstniške potomce na žur in jih potem grejo iskat. Ma kwa??!! Večino žura se dogaja na poti četudi je štop kao potencialno nevaren je pa tudi zelo zabaven. Pač mulca naučiš naj živi stran od strahu in previdnosti in naj živi v zaupanju v življenje ne pa da se obremenjuje z previdnotnimi ukrepi. Sej vse pa tud ne boji posilili vozniki mende.

Svet je res v qurcu kar se tiče količine strahu ki je prisotna. V qurcu je tudi ker ga vodi konvencionalna medicina. Lažejo k svine kaj je dobro za človeka. Kadar pa ne lažejo pa še sami ne vejo. In vse se orientira po njihovih navodilih od prehrane naprej. Reklame na TV …ja buhnedej da kupiš kej od tistega ali da jim verjameš. Takoj pogreb drug dan.

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem