Reply To: Koncentracija!!!
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Koncentracija!!! › Reply To: Koncentracija!!!
tadej pretner wrote:
hahahaha
kera fora…
jes sem tut še probaval in tut parkrat do 22 pršou…
ampak… sem mislu, da ima to kak svoj sistem preračunavanja.
tudi meni se je zdelo, da bolj, ko mi gre, manj naredim, ampak…
moram priznat, da sem znal kiksnit že pri prvi cifri. in to je bila praviloma nula, ki je očitno ne upoštevam dosti resno kot cifro.
no… in pol sem mislu, da pač jemlje program u zakup tudi to, da npr. kjer je 7 cifer in jih zadaneš 5, da ti nekej prizna, če pa kiksneš že pri prvi, pa si temu primerno štrafan.
poleg tega se mi je zdel možno tudi, da štopa čas…Totalno iste bedarije so šle tudi men po glavi. Ko se mi je zdelo, da sem bil kar dober, dobil pa sem recimo okoli 30 pik, sem seveda tudi jaz pomislil, da štopa čas in tudi o tem, da je različen štraf glede na to, kdaj kiksneš sem razmišljal
. In zanimivo – ko imaš sedem cifer, sem tudi jaz praviloma prezrl prvo, če je bila 0. Do 22 pa nisem nikoli prišel – men se zdi da mi je bil najboljši rezultat 24.
Kaj češ, nč ne gre brez punc
Drugače sem pa enkrat na Discoveryju gledala eno podobno oddajo, le da so za zelo kratek čas pokazali sličice, tekmovala pa je oseba proti orangutanu. Orangutan je bil stoprocenten, s tem da je šlo za neprimerno večjo količino sličic kot je tukaj prikazanih številk. Res je bilo zanimivo za videt, kako orangutan poskenira celo zadevo …