Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

En lep dober dan,

hahahahaha…….kolk je dober bit ženščina…..hahahah…..evo, kot ženska sem lohk srečna, tud brezpogojno………sam mal žlubodram in to je to…..hahahaha……..ja, kolk je pa res življenje čudovito……hahahahaha…..sej zdej, če bi bila moški…..evo, če bi bila zdele moški, garant ne bi mogla bit srečna…..hahahaha…..kajti sem glih prebrala, da pač na tem forumu ni srečnih moških……..hahahhaha……..se pravi, da imam na tem forumu na razpolago dva tipa moških, eni, ki niso srečni in drugi, ki so deloholiki……hahahaha……se bom zamislila…….hahahaha……še dober, da sem ženščina…..hahhahahhaha……..noseča nism………hahaha…….srečna sm……hahahaha…….hmmmmm, mogoče bi blo faajn, če bi bla lezbijka….to je pa za premislit, kajti sori, če pa ni srečnih moških in so samo srečne ženske…….hja, pol nimam velik za premišljevat……..jest sem za srečo in to brezpogojno…..hahahahahahaha…..sploh ni treba velik delat…….ampak, ko pa delam, pa delam brezpogojno in, če zdej samo ženščine obvladajo to brezpogojnost skozi svoje žlubodranje……kva čem rečt…….pol sem jest definitivno za ženščine……hahahaha……bom naslednjič raje namesto jogijev iz Indije, pa Carlosa Castanjedo povabila na svoj žur Amazonke……hahahahaha……že z tipoti sem se imela dober, ampak, zdej k vem, da pač ali so deloholiki ali niso srečni……hja……zdej je pa drgač…..zdej mi je tud čist jasno, zakaj imam že dobra tri leta kamen Amazonit…..hja, baje prihaja iz dežele brez moških………hahahhahahahaha……pa naj Tadej pove, če to ni res, sem namreč prebrala v njegovi enciklopediji……hahahaha…….tk, da javljam, da jest sm en norc, pa ženščina in imam torej vse pogoje izpolnjene za brezpogojno srečo…….hahahaha……pa še s kamni sem oborožena, kajti tale Celestin dela k svina…..no, ja mal čudna primerjava s tole svino…….hahahaaha…..sem hotla, rečt, da je energija Celestina nadnežna…..ampak men je tud primerjava s svino čist všeč, kajti po kitajskem horoskopu sem namreč dobrodušna svinja……tk, da jest sem da best……pa moj kamen Celestin tudi……hahahaha…..pa Amazonit tudi………hahahaha……..srečni smo…….hahahahaha…..

slišmoFlower

Lepo je če deliš