Ne prezrite

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Ne prezrite

Prikaz 1 prispevka (od skupno 15)
  • Avtor
    Prispevki
    tadej pretner
    Moderator

Sm odpru še temo, v kateri lahko opozorimo na kaj zanimivega na TV (dokumentarci, oddaje o duhovnosti, znanstvene oddaje, pa tudi obični filmi). In začel bom z običnim filmom. Kdor lovi HTV 1 in je ljubitelj žanra triler-horror, ma dons ob 23.35 poslastico. Na sporedu bo film The omen, ki je recimo name, od vseh filmov tega žanra, verjetno naredil največji vtis (ko sem ga gledal prvič pred ogromno leti). Me prav zanima, kako ga bom doživljal danes.
    Zanimivost – scenarist ga ni spravil skupaj s kakšnim totalka študioznim pristopom, ampak si ga je zamislil na brzino v situaciji, ko je bil popolnoma brez denarja.

Lepo je če deliš
    Smaja
    Član

tadej pretner wrote: Me prav zanima, kako ga bom doživljal danes.

In?

…..jaz pa moram priznat,da ko sem prebrala za kateri filem gre ga rajši nisem gledala LOL mi je res še vedno too much grozljiv Confused in ker vedno pozavgam vse kar mi se dogaja bi me ziher spremljal tudi v sanje ha,ha Approve

poz maja

Lepo je če deliš
    tadej pretner
    Moderator

Smaja wrote:

Me prav zanima, kako ga bom doživljal danes.

In?

…..jaz pa moram priznat,da ko sem prebrala za kateri filem gre ga rajši nisem gledala LOL mi je res še vedno too much grozljiv Confused in ker vedno pozavgam vse kar mi se dogaja bi me ziher spremljal tudi v sanje ha,ha Approve

poz maja

cccc Nisem tolk not padel kot takrat, ko sem ga gledal prvič. Zdaj sem ga dojel le kot vrhunski film svojega žanra, a med gledanjem se ni nič cedilo po notranji strani hlačnice navzdol LOLLOLLOL

Lepo je če deliš
    BAD-BOY
    Participant

Katera verzija filma je pa bila? Originalna ali ta nova? Originala nisem gledal, sem pa gledam pred leti, ko je ven prišel remake. In moram priznati, da sem se nekajkrat pošteno usral. Smile

Lepo je če deliš
    Smaja
    Član

tadej pretner wrote:

cccc Nisem tolk not padel kot takrat, ko sem ga gledal prvič.

Ziher je kriva PRAZNINA.LOL Ma vsaj hlače si prišparal.Smile

lp maja

Lepo je če deliš
    tadej pretner
    Moderator

BAD-BOY wrote: Katera verzija filma je pa bila? Originalna ali ta nova? Originala nisem gledal, sem pa gledam pred leti, ko je ven prišel remake. In moram priznati, da sem se nekajkrat pošteno usral. Smile

Za remake sploh nisem vedel. V glavnem, original iz če se ne motim 1976, je ful hud.

Ziher je kriva PRAZNINA.LOL Ma vsaj hlače si prišparal.Smile

lp maja

Ti pa lohka več poguma pokažeš dons ob isti uri na istem programu – maš Izganjalca hudiča. Je zgleda en cikel takšnih filmov …

Lepo je če deliš
    Smaja
    Član

tadej pretner wrote:

Ti pa lohka več poguma pokažeš dons ob isti uri na istem programu – maš Izganjalca hudiča

ShockedConfused ni šans!Moje antene ne želijo loviti takih viber,ha,ha pol pa da bi še v tujem jeziku začela govorit,ha,ha zaboravi LOL

maja

Unhappy

Lepo je če deliš
Prikaz 1 prispevka (od skupno 15)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.