Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Ne prezrite
Sm odpru še temo, v kateri lahko opozorimo na kaj zanimivega na TV (dokumentarci, oddaje o duhovnosti, znanstvene oddaje, pa tudi obični filmi). In začel bom z običnim filmom. Kdor lovi HTV 1 in je ljubitelj žanra triler-horror, ma dons ob 23.35 poslastico. Na sporedu bo film The omen, ki je recimo name, od vseh filmov tega žanra, verjetno naredil največji vtis (ko sem ga gledal prvič pred ogromno leti). Me prav zanima, kako ga bom doživljal danes.
Zanimivost – scenarist ga ni spravil skupaj s kakšnim totalka študioznim pristopom, ampak si ga je zamislil na brzino v situaciji, ko je bil popolnoma brez denarja.
tadej pretner wrote: Me prav zanima, kako ga bom doživljal danes.
In?
…..jaz pa moram priznat,da ko sem prebrala za kateri filem gre ga rajši nisem gledala mi je res še vedno too much grozljiv in ker vedno pozavgam vse kar mi se dogaja bi me ziher spremljal tudi v sanje ha,ha
poz maja
Smaja wrote:
Me prav zanima, kako ga bom doživljal danes.
In?
…..jaz pa moram priznat,da ko sem prebrala za kateri filem gre ga rajši nisem gledala mi je res še vedno too much grozljiv in ker vedno pozavgam vse kar mi se dogaja bi me ziher spremljal tudi v sanje ha,ha
poz maja
cccc Nisem tolk not padel kot takrat, ko sem ga gledal prvič. Zdaj sem ga dojel le kot vrhunski film svojega žanra, a med gledanjem se ni nič cedilo po notranji strani hlačnice navzdol
BAD-BOY wrote: Katera verzija filma je pa bila? Originalna ali ta nova? Originala nisem gledal, sem pa gledam pred leti, ko je ven prišel remake. In moram priznati, da sem se nekajkrat pošteno usral.
Za remake sploh nisem vedel. V glavnem, original iz če se ne motim 1976, je ful hud.
Ziher je kriva PRAZNINA. Ma vsaj hlače si prišparal.
lp maja
Ti pa lohka več poguma pokažeš dons ob isti uri na istem programu – maš Izganjalca hudiča. Je zgleda en cikel takšnih filmov …