Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Astrologija, tranziti planetov, vplivi,.. › Reply To: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..
Ceres wrote: Naslednji dnevi bodo precej naklonjeni kreativnosti, duhovnim uvidom, z lahkoto bo past v globoko meditacijo…. Venera in Merkur sta v konjunkciji in predvsem ko bo Luna v biku naredila trigon na njiju, bo to še lažje. Če namreč pogledamo v nebo, je Venera čisto na eni čarobni fiskni zvezdi Terebellum, ki daje veliko kreativno moč, Merkur je pa na Peacocku (Alpha Pavonisu), ki daje moč inspiracije in ustvarjanja krasnih umetniških del. Če pomislimo, da se tudi Saturn spoznava z energijami ozvezdja strelca bi si upala stavit, da se bo zdajle rodil kakšen otroček, ki bo kasneje postal slaven umetnik.
Kar se mene tiče, drži. Prazniki so, jaz pa v glavnem delam na “sestavljanju” novih predavanj, kar se mi sicer marsikdaj ne ljubi. Poleg tega pa ne gre za kaj takšnega, kar rabim v kratkem, ampak stvari pripravljam malo na zalogo, kar je zame sploh nenavadno, glede na to, da precej rad vse naredim zadnji trenutek