Reply To: Nova Doba
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Nova Doba › Reply To: Nova Doba
snowcat :) wrote:
….
danes pa se mi zdi, da je vedno več ljudi, ki verjamemo, da se z racionalnim umom po principu vprašanj in odgovorov ne bo prišlo več prav daleč.Lezi moz pod jablonjo in nekaj mu ,,hodi,, po glavi….in kar naenkrat…..bum ….jabolko njemu na nos…kdo ali kaj je kaj sprozilo ?? …..hm…..imamo macko v skatli…..ali res imamo macko v skatli ?? Ce ne pogledas ne ves….kaj pa ce….??
Grem na sprehod.
Pac v okviru delavnice spoznavanja omejitev in programov in ….pac sprehod.
Naloga je bila ,,bodi sam s sabo,, …enostavno, ne da ?DOKLER clovek ne gre iz znanih okvirov ali DOKLER ga ces jajca ali…. ne sprasuje in zivi v tornadu odseva v ogledalu….vprasanja so …hm….pac brez njih ne bo kaj drugega. Odgovori so pa lahko taki ali unaki….fora je v dozivetju svojih odgovorov…..telo, emocije, um. Vse ostalo je ….hm…..telovadnica uma, ega, ….you name it.
snowcat
PS: 4 vprasanja…..
zanimivo.
ne vem pa, zakaj me citiraš? sem powedal, kar sem mislil in se mi zdi, da sem bil dovolj jasen.
PS.
sneži k swina, kar pa me ni ustavilo, da sem šou na drink.
ko sem se zdej vračal, nisem uspel z avtom v en hribček 300m pred bajto, plužili in posipali pa še niso.
res je tut, da sem u bistvu sploh šou na drink, ker me je neki bolela glava, pa sem hotel par korakov sprehoda in frišnega zraka.
…
ko sem s peskom nasul tisti hribček in se prpelu dam… ewo ga… plug takoj za mano
in loh naredim umsko telovadbo, zakaj se je to zgodil???
seweda lahko, ampak ne bom.