Reply To: Opazovalec in svet
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Opazovalec in svet › Reply To: Opazovalec in svet
janko wrote:
– Delo z energijskim oblakom.
Kar se telih dveh tehnik tiče, me pa prav zanima, če tole drugo Domančič pozna, oziroma uporablja; sila redki so namreč, ki jo tako naštudirajo, da jo lahko uporabljajo.
spodnje poboldano…
ne vem sicer, kje živiš, ker po spodnjem poboldanem bi reku, da si na oktoberfestu, ali pa vsaj na marsu.
hočem rečt… da je moj občutek pa obraten.
jes le mislim, da so redki tisti, ki tut naštudirajo, kar uporabljajo. govorim za pri nas. tuki ima svoj delež krivde tut zakonodaja.
in to mislim na splošno in ne zdej na domančiča, čeprav je omenjen on. ne bi pa rad z imeni in primeri zdej argumentiral, zakaj tako mislim, kar sem napisal, čeprav bi na žalost imel kar dosti za powedat.
in moram dopolnit, da nisem poznavalec niti tradicionalnih, niti sodobnih kvantnih metod… napisal sem pač svoje mnenje.
seweda pa… je možno tut to, da sem le jaz tisti, k je na marsu
Ne zanima me kaj prida, kdo je na Marsu in kdo ne, ampak tule komentiraš nekaj, česar ne poznaš.
“Naštudirati, da lahko uporabljaš” – z besedo naštudirati ni mišljena nobena mentalna gimnastika, ampak sposobnost/vztrajnost, da kreiraš tako močan energijski oblak, da ga lahko vidiš – ko torej ta del naštudiraš, ga lahko uporabljaš v praktičnem delu.