Reply To: Prosim za nasvet in pomoč
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › Prosim za nasvet in pomoč › Reply To: Prosim za nasvet in pomoč
glas wrote:
Pri jemanju preparatov si fokusiran na bolezen, ki jo hočeš pregnati ali pa na skrb za zdravje.
Pri delu s chijem si fokusiran na razvoj svojih potencialov in zavestnosti…
Fokusiran si lahko na marsikaj in na to kar si te nekako definira.. Če si bolan je samoumevno da si na svojo bolezen fokusiran, saj če se bolezen pojavi, se itak zato, da pritegne tvojo pozornost, zato ji jo je dobro dati in se ji prepustiš, da ti razkrije kje si nekaj pozabil, ali kaj še nisi upel videti (pa ti je mogoče bilo skozi pred nosom)..
Če si bolan lahko iščeš vzroke, vzorce, delaš energetske vaje, jemlješ kako super hrano, ki podpira tvoje telo pri regeniranju česarkoli pač je šibko postalo.. Vse to pa so prijemi, na različnih ravneh samega sebe in če tako postopaš, lahko deluješ najbolj celostno v določeni situaciji (ali na vseh ravneh, kjer opažaš ”bolezen”).
Ne vem zakaj bi pa ravno in izključno s tem da zaužiješ neko superhrano ali preparat si sporočal da si bolan..
Malo smešna izjava se mi to zdi..
Če si zdrav in recimo uživaš alge, a to pomeni, da kličeš bolezen? heh
gre bolj za ozaveščenost
Lahko tudi ješ tudi le belo moko, rafinirana olja, cuker ipd.. gso, mlečne izdelke z antibiotiki, meso s hormoni..
pa pač delaj to desetletje in boš videl spremembo v počutju in tudi v tem kam ti posledično veže zavest to vibracijsko stanje telesa.. s tako hrano premikaš svojo fizično telo v določeno vibro.. pa če delaš energetske vaje ali ne.. po moje je bolje biti naenergetiziran na vseh ravneh in da si tudi s hrano, ki jo vnašaš v telo podpiraš visoko energetiko v telesu. Bolje to kot da si jo zabijaš..
Predvidevam da je Ozie tisto, kar sem mu napisal, prav razumel.