Reply To: Prosim za nasvet in pomoč

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Prosim za nasvet in pomoč Reply To: Prosim za nasvet in pomoč

raco
Član

tadej pretner wrote:
Primer: Glivice na nohtih, ki jih omenjaš kot enega svojih problemov, so običajno posledica zakisanosti. Dr. William Tiller, profesor iz Stanfordske univerze je v svojih poskusih vezanih na razvoj in vpliv namere dokazal, da lahko človek z usmerjeno namero spremeni kislost vode za eno enoto (recimo iz 6 na 7, kar je ogromno). Ker pa je človek prek 70% iz vode, je jasno, da lahko na kislost vpliva z namero – kislost/bazičnost telesa pa je premo sorazmerna z močjo imunskega sistema.

Še najboljše (predvsem pa hitro v primerjavi z ostalimi izdelki) kar sem našel proti glivicam je Powersept:
http://powersept.com/ Vse ostalo je bolj lari fari, vsaj kar sem jaz probal. Narejen je na bazi vodikovega peroksida in koloidnega srebra. Raztopino vodikovega peroksida se da ceneje kupit tudi v vsaki lekarni, a ne vem kakšna je učinkovitost, ker tega iz leekarne nisem probal. Vsekakor se bo treba tudi razkisat in spremenit prehrano. Mogoče pa samo sebe ne sprejemaš, Ozy?Wink

Lepo je če deliš