Reply To: Prosim za nasvet in pomoč

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Prosim za nasvet in pomoč Reply To: Prosim za nasvet in pomoč

Nataša
Član

ozelot wrote: Tri dni zaporedoma sem imel 38.6 vročine danes dopoldne pa 37.6. Pregledali so mi kri in kaže CRP 130 kar naj bi pomenilo hudo vnetje nekje v telesu. Zdravnik me pregleda in postavi diagnozo plučnica.Predpiše antibiotik itaq. Zdej sem na trnih al naj ga vzamem al ne. Sej se ne počutim tako neznosno slabo če izvzamem vrtoglavici, slabost, šibkost pa še kej.

Kako se preboli plučnico brez antibiotika in kakšne so posledice če ga jemlješ ali če ga ne?

Zanimivo pri tej diagnozi je to da plučnica naj bi prišla virusno, vnetje pa nastane od bakterij. Nevem kaj bom zdravil al vnetje al virus.

Če se ti da, si na internetu malo preberi o eteričnem olju divjega origana. Med drugim piše, da se uporablja tudi za pljučnico. Jaz sem ga za zdaj uporabila pri otrocih pri kakšnem prehladu in je hitro pomagalo, sama sem pa tudi naredila eno kuro z njim. Nima nobenih stranskih učinkov, se mi pa zdi, da kar dobro počisti telo.

Lepo je če deliš