Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Br dan,
hahahahaha…..sem spet mal z drevesa pršla…..hahahaha…..pa kolk je fajn…..na drevesu al pa pod njim…………hahahahaha…..pa sem spet mal posrfala…….se narežala……hja, kva pa čem……bog je ziher humorist, drgač sploh ne gre……….hahahaha……..mene zdej muči “taprava moška roka “…….sej, jest sem že imela tapravo moško roko pri vzgoji…….moj foter je bil tud z gasilskim pasom oborožen…….hahahahaha……ampak……kva pa moja hčera…….njet moška roka…..njet……hahahaha…..sam se pa brihtam……zdej, če je vse kriv sistem, ki ga dela taista moška roka, ki doma vzgaja otroke…….hmmmmm…….moja logika je spet v kontradiktornosti……zgleda, da je to enostavno moja karma…..hja, kva pa čem……jest sem se sprijaznila s svojo karmo, ki se imenuje kontradiktornost…..tk, da res ne razumem vseh teh moških rok, ki trdo vzgajajo, pa tud ženskih ne, ki so za vse krive……men se pr teh rokah že mal meša……..leva -desna……uf….uf….uf……hahahahaha……..pol sem pa glih kar uradno prebrala na forumu, da je nadzor iluzija, kle sem bla pa fullll vesela, sem mislila, da je to samo logika norcev………..hahahahahaha……in kva naj zdej človk s tem “nadzornimi rokami” dela, pol mi je pa vseeno al so moške ali ženske……..hahahaha ……tk, da sem se odločila, da se z rokami sploh ne ukvarjam več v glavi ampak jih uporabljam, recimo zdele držim kozarc šampanjčka, moram rečt, da mi kozarc prou fajn paše v roko, ……jhuhuhuhuh……..beseda iluzija mi je pa prouzaprou resnično pri srcu……..je res simpatična beseda……..da best beseda……….sem čist navdušena……sej, če bi zdele rodila še eno hčerko……hahahahaha……..jest vam povem, da ji dam ime iluzija…….hahahahahaha……se mi zdi ime ILUZIJA v tem času tanajbolj moderno ime za deklico……..hahahaha……..čist in…….hahahaha…..
Ringa ringa raja…..
iluzija nam nagaja…..
vzrok-posledica se dogaja….
zato mislemo, da nam vse nagaja…
saj, kot koledar nam podaja….
bi rekli, da čebela zaostaja….
sej zato se še bolj dogaja….
razum izvaja vija-vaja….
roke mahajo do kraja…..
intuicija navaja….
ejga tuki še ni kraja….
torej, šopajmo naprej do raja…..