Reply To: Prosim za nasvet in pomoč
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › Prosim za nasvet in pomoč › Reply To: Prosim za nasvet in pomoč
ozelot wrote: Tri dni zaporedoma sem imel 38.6 vročine danes dopoldne pa 37.6. Pregledali so mi kri in kaže CRP 130 kar naj bi pomenilo hudo vnetje nekje v telesu. Zdravnik me pregleda in postavi diagnozo plučnica.Predpiše antibiotik itaq. Zdej sem na trnih al naj ga vzamem al ne. Sej se ne počutim tako neznosno slabo če izvzamem vrtoglavici, slabost, šibkost pa še kej.
Kako se preboli plučnico brez antibiotika in kakšne so posledice če ga jemlješ ali če ga ne?
Zanimivo pri tej diagnozi je to da plučnica naj bi prišla virusno, vnetje pa nastane od bakterij. Nevem kaj bom zdravil al vnetje al virus.
Koliko vem, antibiotiki že v osnovi delujejo samo na bakterije, na viruse pa itak ne.. Ampak zdravniki ti pa bodo recimo pri hudi virozi, vseeno predpisali antibiotike.. zakaj je tak protokol, nimam pojma.. (delno tudi zato, ker druga nimajo za dati, in zdravnik MORA vedno imeti odgovor in VEDNO mora obstajati farmacevtski odgovor na vsako zadevo, (delno tudi zato))..
Vbistvu nimam sploh jasne predstave kaj to pljučnica sploh je? Poznam pa primere ko so jo ljudje dobili..
Če misliš, da rabiš antibiotike ali ne, to moraš vbistvu se sam odločiti..
Pri kakih hujših zadeva kjer je možnost da tudi umreš, je mogoče bolje vzeti, ampak fora je, da tudi če antibiotik vzameš, ni nujno da bo sploh deloval.. Bakterije so postale že nekje 70% imune na antibiotike, tako da počasi bo itak vseeno če boš vzel antibiotik ali ne, vse bo počasi odvisno le še od lastnega organizma, imunskega sistema ipd..
Če boš vzel antibiotik ali ne boš, te bo v vsakem primeru ta zadeva dala v čiščenje svojih prepričanj in te tudi postavila v soočenje z samim sabo..
Jaz praviloma ničesar ne vzamem, ampak vseeno v naprej nikoli ne bi rekel nikoli..
Vedno pač vzamem to, kar ocenim, da moj organizem rabil ali mu v določenih okoliščinah koristi (upoštevajoč vse druge vpoglede,..).. Vseeno zadnjih 15-20let nisem ocenil, da bi mi karkoli od farmacije lahko v kaki situaciji koristilo.. Pač narava lahko da veliko, ostalo pa pač notranja moč, ali usmerjeno energetsko delo na sebi..
Pri takih odločitvah je predvsem treba upoštevati stanja organizma! Če misliš da tvoj organizem skrajno nujno rabi neko podporo (magari antibiotikov), se odloči pa pač vzami, če misliš da ni take sile, se pač prepusti lastni moči samozdravljenja.. …
kakorkoli se boš odločil, bo vseeno vse na tebi,..
glas2014-12-08 21:54:35
“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”