Reply To: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Astrologija, tranziti planetov, vplivi,.. Reply To: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

Nataša
Član

Ceres wrote: Na Kačenosca sem postala pozorna, ko sem opazovala Antaresa, pa njegov vpliv – saj sem menda o tem že pisala. Antares sicer ni v ozvezju kačenosca, ampak je pa zelo blizu v strelcu, čeprav gre za čisto škorpijonsko zvezdo. Poleg tega se tudi v mojem chartu dogaja ravno tu kar veliko. Jaz astrologov, ki gledajo nebo strogo razdeljano na 12 znamenj po 30 stopinj itak ne bi mogla jemati čisto resno. Saj imamo oči, dvignemo pogled v jasno nebo in vidimo, še huje začutimo energijo zvezde. Poletje 2013 se je meni na to temo dogajao še pa še, kar nekaj noči sem preživela zunaj na trampolinu ali balkonu in opazovala zvezde. Greš v praznino in si dovoliš čutiti samo energijo neke zvezde, ki jo izbereš in v katero usmeriš pozornost- čez nekaj minut se kopaš v tej energiji in občutki so neverjetni. Nikoli ne bom pozabila kakšen užitek se je kopati v energiji Vege in kako strašljiv je Antares. Prav poseben je tudi Orion, sicer viden v zimskem nebu. In kako prav posebno zdravilen je Arkturus npr. – čisto rožnato zelena energija se pojavi, ko ga gledaš. Nebo je krasen laboratorij, ki si ga lahko postrežemo, ker mi nismo iz prahu, ampak zvezdnega prahu.

Super napisano, Ceres. Takšne astrologe pa tudi jaz lahko jemljem resno Clap

Lepo je če deliš