Reply To: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Astrologija, tranziti planetov, vplivi,.. Reply To: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

Ceres
Participant

raco wrote:

Ko praviš, da si enkrat po ascedentu vodnar, enkrat pa kozorog…. tako velika razlika to ni, saj imata obe znamenji celo istega vladarja – Saturna, s tem, da ima vodnar še Urana.

Ceres, hvala za pojasnila in pogled s tvojega zornega kota. Ne spoznam se na horoskope, charte… ampak, če vsak planet pooseblja neke svoje karakteristike, osebnostne lastnosti, predizpozicije itd. potem se mi ne zdi ravno isto, ali si zastopan z določenim planetom ali z nekim drugim. Mogoče pa res prideš v končni fazi do podobnih zaključkov z eno ali z drugo astrologijo,vendar po različnih poteh.
O ja, Saturna pa poznam… sem se podučil o njem. Ta svinja me muči od prvega vdiha. Takrat ko najbolj pritiska name si zapojem:
<span style=”line-height: 1.4;”>Z vsako bitko sem boljši, z vsako bitko dobim več, kot mi je bilo odvzeto in saturn bo prej odnehu od mene. That’s for sure!</span>

No, seveda ima vsako znamenje drugo energijo, saj v tem je point, hotela sem poudariti, da pa vseeno imata vodnar in kozorog skupnega vladarja – to je tega sadista ja.

Saturn sicer ne bo odnehal pred tabo, imaš pa s poudarjenim kozorogom (ali pa vodnarjem) eno prednost: z vsakim letom bolj bo delal zate in ta sadist lahko sčasoma postane celo tvoj zaveznik. Najmanj je naklonjen mladim, starejšim pa vedno bolj. Seveda ni nepomembno, kako imaš v natalu postavljenega. Opažam pa neko skupno značilnost ljudi, ki ga imajo v prvi hiši (zadržanost, občutek manjvrednosti, safr), v drugi (stalen občutek pomanjkanja), tretji (govorna motnja, počasno razmišljanje), četrti (težko otroštvo), peti (nesproščenost, skrbi z otroci), šesti (težave z zdravjem), sedmi (starejši partner, pozno partnerstvo), osmi (težki seksualni vzgibi, čutna nezadovoljenost), deveti (tu ima še najmanj moči, skoraj kot da ga ni), deseti (slaba postavljenost v svet, težka kariera, ali je ni), enajsti (introvertiranost, nepovezanost z okoljem), in dvanajsti (ponavadi neka karmična zgodba, vidva v tem lajfu).

Lepo je če deliš