Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Živeli,

hahahahaha……teli prazniki so da best…..hahahaha…..sem dons zjutraj dobila čisto asociacijo na sebe v pionirski kapci, rdeči rutki, beli bluzci in plavi kikelci……hahahahaha……sem namreč zjutraj, k sem šla s pesjanarji na sprehod videla slovensko zastavo viset pri spomeniku žrtev iz druge svetovne vojne, pa fullll velko cipreso zraven…….hja, evo pa je bla asociacija na socializem…..hahahahaahhaha……sem se iz srca nasmejala…….hahahaha…..nakrohotala…..

Tale moj drevo je bil zlo konstruktiven, z Marjanovimi Iskanji sem se dobr iskala, evo sem se najdla….pa sem si rekla, da z ozirom, da imam svojo vedo Nebulizem, da vam podam nadaljne rezultate svojih nebuloznih raziskovanj……hahahahaha……..sem pač en norc vesel, rad vesele pesmi pel……hahahhahhahaha……a ste že ugotovil, da za žensko norca sploh nimamo besede…….hahhahhaha……a zdej sem jest norica, al mam jest zdej norice…….hahahahahaha……jest sem en norc vesel, rad happpy pesmi pel……ampak zdej pa resno…..tkole je …..jest se za norico res ne morem imet……men se ne rima………lahko si rečem z veseljem rezina…..ampak norica to pa res ne……hahahaha….norice sem že kot otrok prebolela, tk, da jest sem norc al pa klovn……tud s klovnico se ne strinjam…… da sem ženska v to ni dvoma……..hahahahahaha…….in sem norc al pa klovn…..in se mi pač spet zdi, da sem mal mim padla……hahahahahaha………sicer pa, po drugi strani……hahahaha…..druga stran za :” a sem spet mim padlla”, ker mim padla res ni neka dobra energija al kva…..no ja druga stran je pa, da jest nisem nč mim padla, če sem ženska in še norc povrhu, kar je moškega spola, ampak imam preprosto ekskluzivo…….hahahahahaha….to se pa že boljš sliš ane… ekskluziva…..hahahahaha….jest sem en norc vesel……hahahahahahaha…..

Evo, zdej pa resno…….hahahaha…… sem na drevesu meditirala na naš slovenski jezik in seveda sem se spolnila kritik, da naš jezik ni tolk speven, kot naprimer jezik naših južnih bratov……….hmmmmmm……..evo jest se ne srinjam…….sem imela globoooookkkkkkoooooo meditacijo in to na drevesu, sem sedela visokooooo na vejiiiii in zato zelooooo daleč videelllaaaaaaaa…….in seveda imela dalekouvid…….hahahahhahaha…….sej, jest res ne vem, če je kdo že dalekouviden…..tud v cajtengu še nisem zasledila dalekouvidnosti , torej se mi zdi, da je dalekouvid tipična posledica nebulizma…….hahahahaha………men se dogaja……hahahahaha…..

Sem dobila dalekouvid, da je Slovenski jezik najbližje božjemu jeziku……..hahahahaha…….vam bom razložila svojo teorijo, ki seveda izhaja iz znanosti, ki se imenuje nebulizem……hahahahaha……torej…..jest sem čist fascinirana, očarana nad besedo praznina…..hahahaha….in zdej, če je praznina, to pomeni, da je prazo……prazno….prazno……..to je praznina…….torej, zdej, če damo praznino ali prazno v delovanje……hahahahahahahahaha…….to pomeni prazno-vanje……….hahahahaha……juhuhuhuhu….praznovanje…..juhuhuhu….to se pa zdej men kot norcu zdi čist logično, kajti…..hahahahhahaha……jest kot norc imam prou vsak dan, vsako minuto, sekundo, trenutek….tik-tak…… praznovanje…….hahahahaha……še, ko spim jest praznujem….hahahaha…..ali se mogoče zdej sprašujete, kaj, da jest praznujem……..hahahahaha……evo vam direkten odgovor……..ker živim…….ker…..ljubim…….ker…..diham……preprosto sem srečna in praznujem ker živim…….hahahahaha……..torej prou vsak moment praznujem……in bi vam tud priporočala ne samo praznino……ampak delovanje…..ki pomeni praznovanje………hahahahaha……pa ker smo glih v praznikih, NAM VSEM SKUPAJ ŽELIM PROU VSAK MOMENT ENO SAMO PRAZNOVANJE………..hahahahahahaha……..ampak naj to ne bo pričakovanje…….hahahahahaha……….naj vam bo to preprosto delovanje……hahahahaha…..praznovanje-delovanje…….hahahahaha…..

slišmoFlower

Lepo je če deliš