Mooji

Prikaz 1 prispevka (od skupno 34)
  • Avtor
    Prispevki
    janko
    Član

wtf…
    oranžni gor al dol…
    ljubitelj curryja gor al dol…
    pa še desc za povrhu…
    in to debeli zaraščeni desc… (btw. yessssssss)
    ampak…
    tale ve, kaj govori.
    prmejduš da res

http://www.youtube.com/watch?v=_a4ScJGzBvY

tadej pretner2014-11-04 00:02:25

Lepo je če deliš
    snowcat :)
    Participant

tadej pretner wrote:

wtf…
    oranžni gor al dol…
    ljubitelj curryja gor al dol…
    pa še desc za povrhu…
    in to debeli zaraščeni desc… (btw. yessssssss)
    ampak…
    tale ve, kaj govori.
    prmejduš da res

http://www.youtube.com/watch?v=_a4ScJGzBvY

Saj sploh ne vem, zakaj si ga dal v tole temo, ki je za krege. Za razliko od Osha, ki mi je neprebavljiv, je tale čist ql. In če ima Osho svojo temo, jo lohka komot odpreš tudi temule juncu.

Oba dva ciljata isto zadevo. Samo eden gre na to tako in drugi takole. Eden ponudi možnosti kako odkriti tisto, ki je znoter zakopano. Računa na to, da človek je inteligentno bitje in s tem, mu ,,naloži,, odgovornost. Drugi pa s nežnim nasmehom in ljubeznjo v očeh reče – ok si. Edino, da ,,moraš,, vprašat ,,kdo/kaj je tisti/tisto, ki je ok,, Eden je divja reka, drugi pa mirno morje.

prav nasmeh se mi pojavi ……vezano na to, komu kaj leži …….

I wonder….

snowcat

Lepo je če deliš
    glas
    Participant

tadej pretner wrote:
    Za razliko od Osha, ki mi je neprebavljiv, je tale čist ql. In če ima Osho svojo temo, jo lohka komot odpreš tudi temule juncu.

lotus wrote:
    Res je ! Mooji obvlada scenoStar

Pol pa res odpiram,.. Meni je Mooji tudi faca..

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

tadej pretner
    Moderator

snowcat :) wrote:

Saj sploh ne vem, zakaj si ga dal v tole temo, ki je za krege. Za razliko od Osha, ki mi je neprebavljiv, je tale čist ql. In če ima Osho svojo temo, jo lohka komot odpreš tudi temule juncu.

Oba dva ciljata isto zadevo. Samo eden gre na to tako in drugi takole. Eden ponudi možnosti kako odkriti tisto, ki je znoter zakopano. Računa na to, da človek je inteligentno bitje in s tem, mu ,,naloži,, odgovornost. Drugi pa s nežnim nasmehom in ljubeznjo v očeh reče – ok si. Edino, da ,,moraš,, vprašat ,,kdo/kaj je tisti/tisto, ki je ok,, Eden je divja reka, drugi pa mirno morje.

prav nasmeh se mi pojavi ……vezano na to, komu kaj leži …….

I wonder….

snowcat

Sploh ne gre za to, da bi mi eden od njiju VSEBINSKO ležal, drugi pa ne. Pri Oshu do vsebine sploh ne pridem, saj mi deluje njegov nastop in govor tako preračunano in izumetničeno, da me njegova vsebina sploh ne zanima. Duhovnež pač – takšen tip ljudi me preprosto ne zanima.

Za razliko od njega pa doživljam Moojija kot toplo, odprto in iskreno osebo. Za moj okus je sicer malce gostobeseden, ampak širša množica pač to rabi, zato lahko rečem, da je zame eden redkih “duhovnih učiteljev”, ki mi delujejo res avtentično. S tem v zvezi ga je tudi vredno poslušati. Skratka – top kombinacija nastopa in tistega, kar ima dedec za povedati.

Lepo je če deliš
    Anonimnež
    Nedejavno

”Zauzmi se za Istinu!…Kada počneš odvajati pažnju od objekata koji dolaze i odlaze, i kad je okreneš prema subjektu (onome koji ih percipira), tada ne možeš promašiti da si doma.” (Mooji)

Kontempliraj ove stvari

Lepo je če deliš
    snowcat :)
    Participant

Njegov glas je poln ljubeznji, razumevanja, podpore, sprejemanja, priznanja, miru in prostora……po drugi strani, kadar gledam njegove zadnje posneke (2014) – slišim človeka, ki razlaga svetu, kako je, če plavaš v vodi. In vsi poslušalci stojijo okrog njega na suhi zemlji in se trudijo razumeti, kaj jim govori…..vidim žalost v njeogivih očeh ……

Watch out, that you do not waste your life looking for the observer. Observer cannot be named and cannot be described – why ?? Because it has nothing to do with the mind, which is the only one to name and describe.

snowcat

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Sploh nisem v stanju , da bi sploh poslušala kakšne “pridigarje” …Embarrassed.

Ljubeče , neljubeče …

Skoz “pekel” gre človek vedno sam…vse ostalo so pridige , morda podpora …
    lažje prenašanje bremena …Smile, da lažje splezaš iz godlje ampak zopet sam s svojimi dejanji , mislimi itd…
    Ja, sem pa bila tud v stanju, ko sem poslušala razne modrece , pa globoke življenjske misli …pa tako dalje …
    zdaj enostavno nisem več …Smile.
    Mimo grede tole. Vzemi ali pusti …
    Lepo je če deliš
Prikaz 1 prispevka (od skupno 34)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.