BIOPOLJE
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › BIOPOLJE
- This topic has 30 odgovorov, 5 glasov, and was last updated 9 years, 6 months nazaj by Luka Lenarcic.
-
AvtorPrispevki
-
1. 11. 2014 ob 12:41 #26810Luka LenarcicČlanŽivijo,
Kako bi iz biopolja pridobivali elektriko?
Namreč
iz elektrike znamo pridobivati skalarne valove. To sem storil jaz in
sicer, tako v fazi izničimo elektromagnetna valovanja.Kako bi storili obraten proces in sicer kako bi iz biopolja pridobili energijo?
Stvar je ravno obratna, kot pri skalarnih generatorjih. Ne izničuje valovanja, ampak deluje v resonanci.
Če v pravilnem presledku( v
resonanci) nihalo potiskate se bo hitrost in ampluta vedno bolj
povečavala in sicer v neskočnost.Ali pa če potiskate otroka na
gugalnici. Če ga potiskate v resonanci, bo vedno bolj nihal in sicer v
neskončnost. To je ravno naspoten pojev, kot pri delanju skalarnih
valov.
V elektriki bi imeli nihajni krog, ki ga vzbujamo z resonančno frekvenco
v pravilni fazi. Tako bi lahko pridobivali elektriko iz biopolja.Lp,Luka
1. 11. 2014 ob 17:52 #26811tadej pretnerModeratorLuka Lenarcic wrote:
Živijo,Kako bi iz biopolja pridobivali elektriko?
Namreč
iz elektrike znamo pridobivati skalarne valove. To sem storil jaz in
sicer, tako v fazi izničimo elektromagnetna valovanja.Kako bi storili obraten proces in sicer kako bi iz biopolja pridobili energijo?
Stvar je ravno obratna, kot pri skalarnih generatorjih. Ne izničuje valovanja, ampak deluje v resonanci.
Če v pravilnem presledku( v
resonanci) nihalo potiskate se bo hitrost in ampluta vedno bolj
povečavala in sicer v neskočnost.Ali pa če potiskate otroka na
gugalnici. Če ga potiskate v resonanci, bo vedno bolj nihal in sicer v
neskončnost. To je ravno naspoten pojev, kot pri delanju skalarnih
valov.
V elektriki bi imeli nihajni krog, ki ga vzbujamo z resonančno frekvenco
v pravilni fazi. Tako bi lahko pridobivali elektriko iz biopolja.Lp,Luka
Predvsem me zanima, kaj razumeš pod besedo biopolje. Ta izraz namreč folk razume različno. V osnovi je beseda bioenergija pomenila energijo, ki nastaja v človekovem telesu kot posledica kemijskih in bioloških procesov, Odraža se v avri, predvsem v njenem najgostejšem delu (eterično telo), vendar pa jo z eteričnim telesom ne moremo povsem enačiti. No, tej bioenergiji v avri so potem rekli biopolje ali bioplazma, res pa je, da nekateri ezoteriki izraz biopolje uporabljajo za celo avro.
Kakorkoli, Em energija je le del biopolja, avra, v relativni bližini telesa (torej biopolje po izvorni terminologiji) pa ima dejansko poudarjeno EM komponento in v biopolju zdravega človeka lahko namerimo napetost cca 70 mV. V biopolju je še ful biofotonov, ki jih oddaja DNK, originalna morfogenetska matrica in še kaj- Ti pa zgoraj pišeš, kot da je biopolje pretežno iz skalarne energije, vsaj jaz te tako razumem … Tako da res ne vem, kaj bi na tole rekel.
1. 11. 2014 ob 20:23 #26812Luka LenarcicČlan6. 2. 2015 ob 16:52 #27901Luka LenarcicČlan18. 2. 2015 ob 19:08 #28128Luka LenarcicČlan18. 2. 2015 ob 21:21 #28133tadej pretnerModeratorLuka Lenarcic wrote: Razvili smo tudi napravo si sesa vase biopolje.
Ne deluje na elektriko, ampak deluje sama.
Uporabljam jo tako, da jo nekaj časa pustim v naravi, kjer želim izboljšati energije, nato jo umaknem in biopolje se naredi od začetka.
Naprava pa sesa vse pozitivne in negativne vibracije.To pa ja ni kak poseben kunšt – to počne vsak kristal sam od sebe.
30. 4. 2015 ob 20:59 #28827Luka LenarcicČlan -
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.