Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Hejga,
bom kar naravnost povedala……hahahaha…..mam obiske, pa se men zdi čist fajn, da se jim posvetim…..tk, da ga ne bom glih nevem kolk nebulizirala, mal je pa vseen fajn…..hahahaha……
Pa sem dobila končno “težko pričakovano” Marjanovo knjigo Iskanja in to, kot darilo……res hvaležna, sem že včeraj zvečer čist not in ven padla…..hahahaha……hja, kva čem rečt……sem pač fan Karmične diagnostike…..sej s tem ni nč narobe….al kaj ????……..hahahaha…….si lahko mislite, da bom čist uživala danes in jutri v branju, pravzaprou grem kar na drevo s tole Marjanovo knjigo in z ozirom na to, da brezpogojno zaupam sebi in obiskom, bom sigurno dobila na drevo tudi kakšno pivo ali kozarčk vinčka, pa tud kej za po zob…….hahahahaha………zdej pa tud, če mi na drevo ne bodo nč prnesel, bom čist veselo in brezpogojno splezala iz drevesa, odpeketala do hladilnika in evo, človk najde boga tud v hladilniku……sam zanimat ga mora, pa kej mora narest za to…..hahahaha……
zdej grem pa na drevo………
slišmo