Reply To: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Astrologija, tranziti planetov, vplivi,.. Reply To: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

Ceres
Participant

snowcat :) wrote: Malo sem še kasneje razmišljala….astrologija je facinantna zadeva, v vsakem primeru. Moje dilema je ali je ta informacija ključna ali potrebna za razvoj človeka. Dam prispodobo – človek plava v reki in pride vrtinec, ki ga povleče, malo se napije pljuva se jezi itd. ….ali mu bo lažje, če bo vedel, da ta kamen spodaj je bil že tam dolgo časa prej, da pot vode je bila v tej smeri že dolgo časa prej, da voda se premika tako in tako ne glede kdo plava v njej….?? Če to človeku omogoči, da razume delovanje narave in da razume svoj vpliv v okviru tega delovanja – bonus. Če pa to razume kot možnost za spreminjanje, nadzor, kontrolo, pač sredstvo nadzora – pečen je.

Jaz tudi (tako kot Glas) menim, da daleč od tega, da bi bilo poznavanje astrologije ključno za razvoj človeka. Lahko gledaš tudi dlan, pa telo, pa celice…. in prideš do istega. Kaj se dogaja, če ne gledamo v daljave in širjave, ampak v obratno smer? Jaz sem npr. jokala pri risanki Horton.

Lepo je če deliš