Reply To: PROCES PRISOTNOSTI
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › PROCES PRISOTNOSTI › Reply To: PROCES PRISOTNOSTI
Strinjam se z navedenim vplivom prve čakre, vendar pa samo povem, kaj kažejo rezultati slikanja avre. Pri mojih klientih v glavnem prva čakra ne kaže posebnosti v smislu odstopanja od meje normale, zato pa toliko bolj zgornje tri. Je pa še nekaj, na kar morda nisi pomislil: zelo veliko ljudi se ukvarja z nekakšnim “delom na sebi” z meditacijo, jogo, različnimi metodami od EFT itd. Dr. Hamer je povedal, da je problem bolezni v nerazrešenih čustvenih konfliktih, ki pa jih marsikdo lahko razreši tudi povsem spontano, ne samo s povezanim dihanjem in podobnimi metodami. Če to ne bi bilo res, bi morali biti vsi bolani, saj povezanega dihanja ne izvaja verjetno niti 1% Slovencev, pa niso vsi bolani. Seveda pa je odvisno, kaj razumemo kot bolezen. Tukaj jo obravnavam v smislu zdravniško postavljenih diagnoz. Jaz se srečujem z veliko ljudmi, ki (zaenkrat še) niso bolani, pa tudi ne izvajajo povezanega dihanja in nič konkretnega ne delajo na sebi, imajo pa mnogi izkušnje z meditacijo, jogo itd. Se pa strinjam, da dejstvo, da (še) niso bolani, ne pomeni, da nimajo ujetih čustvenih energij na astralni ravni, saj sicer ne bi iskali pomoči pri samorazvoju. Torej IMAJO težave in se soočajo z neprijetnimi življenjskimi situacijami, vendar se zaenkrat pri večini to še ne odraža neposredno na zdravju.
Kako pa VEŠ, da večina nima priporočenih 70% energije od popka navzdol? In od kje sploh podatek, da bi moralo biti od popka navzdol 70% energije? Tega še namreč nisem slišal, me pa zanima, od kje ta podatek oz. na čem bazira.
ROBERT ZUPANČIČ