Reply To: Česa nas učijo naši otroci

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Česa nas učijo naši otroci Reply To: Česa nas učijo naši otroci

zlati rez
Član

AVATAR wrote: Zlata rezina…ti si tako…smešna rezina

A zdaj je moški kriv…ker je na tebi obležal, kot napol zaklano prase…

Dol mi visi za krščanstvo in brezmadežna spočetja…Dejstvo je…da si pač rodila, ker pač si…se je pač zgodilo…tako je pri večini žensk…Nad tem se zamisli!

hahahaha…..Avatar……med nama je zgleda ena velika razlika, namreč, jaz sploh ne iščem krivcev…..hahahahaha…..ko sem šla seksat, mi še na misel ni prišlo, kdo je zdej kriv za seks al kva…..hahahahahaha……hmmmmm…….sem se pa res pred tremi leti globoko zamislila……in mlela….in odmlela…….in ugotovila, da je čist vsak “kriv” za svoj lajf, pol mi je pa čist vseeno al ima deset otrok, al pa nobenga…….in spet mi je čist vseeno, da ti tako vneto iščeš krivce , enkrat je ženska kriva, ker je rodila, drugič je moški kriv, ker je obležal na ženski kot zaklano prase……….hahahahaha……čudim se, da se ne naveličaš iskat krivcev, men bi blo že dolgčas……hahahahaha…….sej vem, jest sem en norc……I love you Avatar….hahahaha…..pa mi je čist vseeno kdo je zdej kriv za mojo ljubezen……hahahahaha…..

Lepo je če deliš