Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Br večer,
sem bla spet mal po obiskih…….prou zabavno…..pa kolk majo eni že fajn vrtove obdelane…….pa kakšni lepi dnevi……toplo, sonček……hja, res je lepo……..s pesjanarjem sva prou uživala…….
hahahaha…..sem se zdele spolnila, da včeraj nisem napisala nebuloz…..pa mi je prišlo na misel, a mogoče nisem dost resna pa te zadeve……..hahahaha………….hahahaha…….pa mi uleti na misel, da sem pa mogoče po drugi strani čist preveč resna, mogoče že mal ortodoks pa te stvari……hahahaha…..kuker skor vsak dan nebuliziram………hahahaha……al pol, če kdaj manjkam, nisem dost resna………hahahaha……al je pa mogoče dober, da kdaj manjkam, ker tako nisem ortodoks………hahahaha………pa si mislim, da sem pač čisto preprosto znanstvenik, ki predstavlja novo vedo oziroma znanost nebulizem……..hahahaha……po domače se tej znanosti reče tud egojeba……..hahahaha…..tk, da je čist dober, če ni glih enga reda, je pa tud dober, da red obstaja……..hja, sej vem, jest se tud brihtam s tole mojo logiko……tk, da sem ugotovila, da je prouzaprou vse o.k……….hahahahaha……al pišem, al pa ne, se znanost nebulizem pač odvija in razvija prou vsak moment…….hahahaha……sej vem, da sem zaenkrat še edini registrirani član, sam, sem pa prepričana, da je fulllllll neregistriranih članov, tk, da se glede številke registriranih članov nč ne sekiram……v bistvu sem prepričana, da se bodo glede te nove znanosti postavljale čist nove teorije, ki še zorijo v glavah neregistriranih članov…….hahahahaha…… prihodnost bo še nadzanimiva…….hahahahahaha………..je že sedanjost cela komedija…..hahahaha…….grem kar spat….hahahaha……..
slišmo