Reply To: Praznina

tadej pretner
Moderator

Karla wrote: Tadej, eno vprašanjce…
včeraj sem šla po dooolgem cajtu malo žurat, ne s tem namenom glih, ker nekako ne čutim več silne potrebe po tovrstnem udejstvovanju, ampak so prišli v naš kraj Demolition Group in tega pa ne gre zamuditi Thumbs Up Pa te dobra muzika ponese in sem ga malo več spila in potem narediš tudi kakšno “neumnost”, rečeš stvari, ki jih sicer ne bi, zjutraj pa moralni maček.

In sem “delala” na tem moralnem mačku, potem pa naredila proces dihanja. Me je totalno oblilo, mokra sem bila kot miš, v pleksusu pa hudo zvijanje, vibriranje in spet se je po dolgem cajtu pojavil pranski pretok.
Pa me zdaj zanima ta alkohol, ko si opit, takrat si pravzaprav ujet v nizkovibracijskih poljih…in potem ne drži in vino veritas…?? Če prav razumem, ljudje delamo takrat “norosti” izključno zato, da pridejo na plan zadeve, ki so takrat na dnevnem redu za predelat? Eni se s tem soočijo, drugi potisnejo nazaj.
Miijauuu…Tongue

Ma alkohol pravzaprav “dela” na različnih ravneh različne stvari. V prvi fazi ponavadi sprošča – takrat do neke mere velja tista “v vinu je resnica”.
V vsakdanjem življenju se nam pogostokrat “dogajajo” neskladja elementov našega jaza (o tem vam bom predaval maja), pri katerih bi recimo en del tebe nekomu rad “povedal svoje”, drugi del pa to kontrolira in “ve”, da bi to lahko imelo kaotične posledice. Torej v prvi fazi opijanja ta kontrola pogosto pade in izrečeš nekaj, kar je v skladu s tvojim podzavestnim doživljanjem določene situacije. Ko se količina popitega alkohola veča, pa lahko v posamezen film podzavesti orenk zabredeš in obzorje možnih rešitev se začne drastično ožiti. Nazadnje ostane le neka “ozka resnica” nizkovibracijskega polja, ki je prevladalo – in takrat pride do faze teženja in oklepanja ene same “resnice”.
V glavnem – glavni vzrok teh situacij so neskladja med podelementi tvojega jaza, ampk tudi te zadeve počasi usklajuje predmetni proces. Ko namreč povečuješ stopnjo zavestnosti v lajfu, se začnejo ta neskladja spontano usklajevati.

Lepo je če deliš