Reply To: problemčki..
Forum Duhovnost › Forumi › Tehnična podpora › Tehnična podpora › Aktualna obvestila glede foruma › problemčki.. › Reply To: problemčki..
tadej pretner wrote:
Sploh ne vem, kaj s temle tekstom komentiraš – osnovni tekst ali moj komentar? Sam sem pisal osnovni tekst v ležečih črkah, komentar pa v običajnih.
tadej pretner wrote: v citatu ni dosledno navedeno, o čem govorim jaz in o čem avtor – zadnjo vrstico pisave avtorjevega teksta si namreč “poravnal”, tako da je videti, kot da gre za mojo misel. Ampak o,k,m pustimo to pri miru.
No saj probaj citirat nekoga, ki v svojem postu piše v različnih slogih pisave, različnih velikostih, še kaj odebeli ali nagne, ali pa še kaj napiše v malo večji velikosti…
Pri citiranju takega posta nastane neka dolga klobasa raznoraznih ukazov v oklepajih, ki dejansko ne primejo več in tekst postane neberljiv..
Pač če nimaš neskončno časa in viška volje, ne greš vse urejat v prvotno stanje (kot je bilo), enostvano pobrišeš vse ukaze in pustiš le osnovni tekst, toliko da se vsaj ve kateri del teksta citiraš.. in že s tem je kar nekaj dela..
“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”