Reply To: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Astrologija, tranziti planetov, vplivi,.. Reply To: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

glas
Participant

Ceres wrote: Saturn v 12. hiši sam po sebi še ni aspek, ampak pač pozicija Saturna v chartu. Samo to dejstvo po sebi pove čisto premalo za kakršen koli sklep. Zato jaz lahko odgovorim bolj z vprašanji in ko si boš na to odgovoril, verjamem, da boš prišel tudi do sklepov:

– Kje je ta Saturn, na začetku ali koncu hiše? (2°47’29 V ZAČETKU HIŠE, PA ŠE RETROGRADEN JE.. :)
Je v 12. hiši v Kochovem ali Placidusovem sistemu hiš? (IZ ASTRO.COM)
Je blizu ascedenta? (ASCENDENT IMAM KAO NA 25.STOPINJI)
– Je na kakšni heretični stopinji?
– V katerem znamenju je? (V LEVU)
– Čemu on vlada in kdo vlada njemu?
– Kakšne aspekte ima? (se pravi odnos z drugimi planeti) (SATURN kvadrat URAN na 2°02 / SONCE trigon SATURN na 3°14 / LUNA sextil SATURN na 7°47 / MERKUR trigonSATURN na 3°14 / )
– Ker verjetno namiguješ na karmično zgodbo – kaj se dogaja s 1. in 2. hišo? (PO MOJE NE NAMIGUJEM NA KARMIČNO ZGODBO, AMPAK NA DUŠNO POSLANSTVO..)
– Kje je lunin vozel? (True Node Scorpio 21°45’15 in house 4 direct)
– Je “pripopan” na kakšno fiksno zvezdo? Katero?
– Kakšne so celotne energije horoskopa? (FUL FAJNE.. :)

Upam da se me ne boš zdaj bala, ko sem ti vse to napisal..
Drugače nisem v adolescenci pristal v nobeni od številnih ustanov (kot namigujejo strelkini teksti) , le v zaporu sem bil tako malo za vzorec.. pa še to ni bila tako slaba izkušnja..
..

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”