Reply To: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Astrologija, tranziti planetov, vplivi,.. › Reply To: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..
Achernar wrote:
Drakonski horoskop najbolj direktno predstavlja sliko našega
eteričnega telesa, katero kakor veš je zelo pomembno pri procesu procesiranja
življenja samega, ki k nam prihaja v vidu občutkov, misli in tudi seveda
konkretnih dogodkov in dejanj.
Achernar, za drakonski horoskop seveda še nisem slišal, je pa glede na to, da na nek način “določa” energijsko specifiko eteričnega telesa, ki je pri izgradnji splošne energijske pretočnosti, ali če hočeš – življenjske spontanosti, ključno. Zato imam v zvezi s tem eno vprašanjce.
Če odmislimo astrologijo, sploh drakonsko, je teoretično videti, da si vsakič, ko sprocesiraš del zastale (podzavestne) energije, eterično telo malce opomore, obstajajo pa seveda tudi neposredne energijske vaje za krepitev eteričnega telesa. Pa vendarle se dogaja, da nekateri z ekstremno šibkim eteričnim telesom te zastale energije procesirajo in procesirajo, a stalno rabijo pomoč, saj nikakor ne morejo samostojno ozemljiti toliko energije, kot jo sprocesirajo. Vzrok za to je seveda šibko eterično telo, glede katerega nikakor ne pridejo na zeleno vejo, pa četudi izvajajo tudi vaje za krepitev vranice, ki je neposredno “odgovorna” za energijsko polnjenje eteričnega telesa. Po drugi strani nekateri s temi premiki/krepitvijo eteričnega telesa le uspejo.
Zato me zanima, v kakšni meri je po drakonskem horoskopu energijsko stanje eteričnega telesa determinirano in kateri elementi, ki jih v običajni logični verigi procesiranje – krepitev e. telesa ni videti, po tvojem vplivajo nanj.
P.S. – Achernar, sem bil firbčen, kliknil na tvoj profil in padel na rit, ko sem videl, kdo si. Nisem vedel, da si tak majster v astrologiji …
tadej pretner2014-09-09 16:03:06