Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Hejga,

hahaahaha……tale moja zgoščenka vzroka in posledice…….ali pa reševanja iz nizkofrekvenčnih energij s pomočjo Karmične diagnostike, ki sem si jo seveda čist po svoje razlagala, danes mi je to presneto jasno……hahahaha……..kuker sem rekla, sem imela zmeraj eno svojo logiko kontradiktornosti in sem s pomočjo karmične pač iskala svoje egokonstrukte, ki pa so v osnovi bili vedno bazirani na strahu…hahahahaha…kuker sem se zagovarjala……in zagovor je meni pomenil avtomatično strah……hahahahaha…….tako, da jest sem uuooornnnk sebe zasledovala in kopala po sebi……sem pač hotla zastopit zakaj, in ko sem vidla, da se boljš počutim, ko priznam sebi v svojem preprostem jeziku, svoje napake, sem jest še bolj začela kopat…….ugotovila sem tudi, da je veliko boljše, da se sploh nč ne primerjam, ker sem imela pač popolno drugačno logiko, kot moji frendi……..tk, da sem s to logiko tud udarla ob svojo kontradiktornost z vprašanjem ali se sedaj spet ven mečem z neko drugačnostjo in to samo zato, da bom drugačna ?????? ……hahaahahaha…..sej vem, kere hude, ampak takele so se mi pletle po glavi…….hahahaha…….in kukerkoli sem iskala odgovor na moje kao ” drugačno razmišljanje “, ga v razumu nisem našla……hahahaha…….v razumu je meni vse zgledalo kot egokonstrukt, ki ga v bistvu priznavam, odobravam, ker tako je, istočasno sem se pa zavedala, nekako čutila, da ga moram zrušiti do konca ………hahahahahaha……..jest sem mela hude kontradiktornosti v svoji buči…….hahahaha…….

Pa dobim v darilo Integralno biorgonomijo, matr, sem jo bla vesela, pa še moja je…….hahahaha…..jest mam namreč navado, da z veseljem podčrtujem kakšne dobre misli, stavke…..preprosto sem navdušena……..in, ko grem ponovno študirat, sem se vedno ustavila ob podčrtanem in premišljevala, zakaj me je stavek tako navdušil……to je pač ena mojih navad pri branju kakšnih študijskih knjig…….hahaha…..sem včasih tud v Andersenovih pravljicah, ki so bile moje kej podčrtala, pa sem jih pol dobila po riti, češ, da uničujem knjige…….hahahaha…….taka sem……….pa še dons najraje vidim, da je knjiga moja in seveda je podčrtana……..hahahahaha……

No, pa jest dobim Intgralno biorgonomijo…..berem…..men prov velik ni blo jasno……seveda mi je bilo kao “jasno”, če sem vklopla domišljijo, takrat sem preprosto povzela tako, kot je napisano, brez vsakega dvoma………hahahaha…..v realnem razumu, pa men marsikaj ni šlo skupaj…….sem pa vedela, da pač glih ne zastopim, pa, da bom že zastopila……točno ta občutek sem imela……hahahahaha……in seveda pridem do meditacij, ki jih ima Marjan opisane proti koncu knjige……….pa meni takoj rata všeč kabalistična zvočna meditacija in jo začnem postopoma izvajat……men se je prou pasal dret vse te samoglasnike…..sem se potem zmeraj fajn počutla…….hahahaha…..pr naš bajt smo se prouzaprou zmeri bolj drl, kuker fullll glasno govoril, pa mi je mogoče zato tako pasala…….hahahahahaha…..človk na vse pomisle…….hahahaha………seveda sem si prebrala tudi ostale meditacije………meni so bile bolj znanstvena fantastika…….ustavila sem se seveda pri Merkavi, jo poskušala delat, vendar nisem imela nobenega občutka okol, da si jest lohk sploh predstavljam kakšno svetleče sonce ali pa žarek…….hahahaha…….meni Merkava ni dala miru in seveda kličem jest frendice, ki so bile v šoli pri Marjanu, kako delajo Merkavo……..hahahaha…… dobim podobni opis, kot v knjigi……sam jest se ne dam in sprašujem direktnega, ali ti potem vidiš to svetlobo………ena mi reče, da jo vidi, druga pravi, da to dela samo v mislih in, da ne vidi svetlobe in, da je tud Marjan tko reku, da ni treba svetlobe vidit, da si jo lahko zelo močno predstavljaš, jest se zahvalim in začnem premišljevati…..se pravi, da si jest tko močno predstavljam v mislih sonce, žarek neskončne svetlobe in tako naprej……in seveda probam …….men nč ni dogajal…….sam sta frendice tud rekle, da jim kej posebnega ne dogaja……torej sem premišljevala, da mogoče res ni potrebno, da kej dogaja, po drugi strani se pa tud nisem mogla otresti misli, da, če grem pa v Marjanov postopek : odpiram se……., pa men zmeri dogaja…….hahahaha…..kera huda kontradiktornost v mojih mislih……..men ta Merkava ni dala miru…..,pa jest berem Tadejevo Enciklopedijo, zdele jo nimam psi sebei, da bi citirala stavek, je pa stavek na 33 strani odebeljeni tekst, kuker v smislu, da kadarkoli gre za delo z minerali ali drugimi oblikami energetskih zdravljen ali samozdravljen je pomembno, da delo spremlja močna želja in vera v ozdravitev…….jest dobim točno tukaj asociacijo na Merkavo in men pobliskne, da si moram samo močno želeti, pa bo……hahahaha…….pol mi pa spet vse pade v kontradiktornost v umu, ker sem pobrala od Lazareva, da nas vodi v lajfu odvisnost od života i želja….hahahaha…..pa, da je to treba skenslat, se pravi, da želje so o.k, odvisnost pa ne……hahahaha ……..jest sem imela celo sceno v mojem umu…..kako naj jest zdej to Merkavo nardim, da bom jest zadovoljna, pa da si želim, brez, da se počutim odvisna od želje……hahahahaha…..tale moja logika ……hahaha……sej, če vam po pravic povem, da sem tud sama imela večkrat poln kufer moje logike…….hahahaha…….sam …kva pa čem…..je pač moja logika…..hahahahaha…..no, pa men uleti na misel, da si jest res premočno želim, da bi vidla zdej to sonce in ta žarek….hahaha…..in, da zato men ne laufa……sem pač preveč odvisna od želje……hahahaha…..kere nebuloza………hahaha……pa premišljujem in se brihtam, kako bi samo sebe pelala scat, da skenslam odvisnost in, da ostane samo želja……hahahahaha…..kere hude u moji buči……..jest sem enostavno mogla pogruntat, ker mi je zgleda bilo pomembno…….pa men pade na pamet, stara, kva pa , če si predstavljam, da sem jest že ta svetloba in tako je tud okoli mene……..pol pa nisem več v odvisnosti, da nekaj hočem doživeti, povezati, ampak jest to preprosto sem …….hahaha…..in se povežem…….hahahaha……ta mi je bila pa logična….evo………in enostavno sem si naredilla plan, da sem točno ta svetloba in, da se potem povežem….hahahahaha…….jest začnem delat postopek Merkave v bistvu v obratni smeri in sem takoj not padla….v momentu sem bila sestavljena iz dveh sožcev………hahahaha…..jaz sem enostavno svojo željo spremenila v obstoj in sem bila svetloba in sem se povezala in sem brez problema delala z žarki, si predstavljala špirale, ki kar plešejo okoli mene…..hahahaha……pa tolk mi je blo fajn v meditaciji, da sem začela tudi rahlo s telesom plesati……kuker migati…….hahahahaha…….ko sem zaključila z meditacijo, sem se počutila fenomenalno, kuker, da lebdim…..kuker, da bi bila zadeta, recimo od trave…….hahahaha……..in nisem se mogla znebiti občutka, da se je v meni nekaj premaknilo……sam se pa nisem zdrževala pri tem občutku……..hahahahaha…….merkavo sem po svoje potem še večkrat nardila in vedno doživela nek občutek, kot, da ne pripadam temu svetu in v sočasju pripadam tisoč procentov…….hahahahaha……..tale moja kontradiktornost……..hahahaha…..nikad kraja……hahahahaha…….sej ne, da bi zdej oznanjala kakšno novo tehniko al pa kej……enostavno pišem o dogodkih, ki so se meni dogajali in kako sem se ukvarjala z svojim kontradiktornim umom…….ne pozabit, jest sem en norc vesel…….

slišmoFlower

Lepo je če deliš