Vpliv glasbe na rast marjetic
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Vpliv glasbe na rast marjetic
- This topic has 4,919 odgovorov, 35 glasov, and was last updated 6 years, 3 months nazaj by strelka.
-
AvtorPrispevki
-
23. 4. 2010 ob 10:43 #2609strelkaParticipant
Tole je prenešeno iz klepetalnice oziroma teme moj vrt
Bom semle prilimala iz teme moj vrt.
Amadea pravi:”Ma to je pa res zanimivo tudi meni. Kaj ne na splošno velja, da je
te vrste glasba nekako destruktivna?..”********************
zgleda da ni ( govor o metal glasbi) ……ker se pri tej muzki marsikaj spuca…
“Rock in Havey metal glasba lahko
pripomore ter očisti vse nizke energije in entitete v našem
prostoru. Prav te energije pa so krivec naših težav, kot so
nenehna utrujenost, neustvarjalnost, glavobol in nenehni naelektreni
medsebojni odnosi s sostanovalci in s svojimi bližnjimi. “Torej če ti gre kdo na jetra …en metal gor ..če ne drugega bo sviznu stran
tadej pretner 2010-04-24 09:18:22 24. 4. 2010 ob 9:03 #2618strelkaParticipantAmedea wrote: Ja, sej, napisala sem, da naj bi na “splošno” veljalo tisto o destruktivnosti….
Ma ker je moj glasbeni okus zeeeeloooo širok, se potem tudi pri meni “puca” marsikaj, he he…::)))No jest sem pa dobila namig ..prišepnilo mi je..v moje možgančke …da ta glasba deluje destruktivno …razštelano na človeško biopolje
Jaz sem pa razumela tvoj odgovor kot vprašanje …(kako smo si različni)
Glasbeni okus ….jp moj je tud zelo širok…popucano pa še kljub temu nimam čist vse …rabim včasih kakšno čistilko
lepo jutro želim
24. 4. 2010 ob 9:18 #2619tadej pretnerModeratorstrelka wrote:
Ja, sej, napisala sem, da naj bi na “splošno” veljalo tisto o destruktivnosti….
Ma ker je moj glasbeni okus zeeeeloooo širok, se potem tudi pri meni “puca” marsikaj, he he…::)))No jest sem pa dobila namig ..prišepnilo mi je..v moje možgančke …da ta glasba deluje destruktivno …razštelano na človeško biopolje
Jaz sem pa razumela tvoj odgovor kot vprašanje …(kako smo si različni)
Glasbeni okus ….jp moj je tud zelo širok…popucano pa še kljub temu nimam čist vse …rabim včasih kakšno čistilko
lepo jutro želim
Obstaja nekaj paralel glede vpliva glasbe na …
Kar se tiče bivalnega prostora in človeka: Glasba, v kateri prevladujejo nizki, glasni toni, spravi v gibanje mrtvo orgonsko energijo tako v bivalnem prostoru, kot v biopolju. Hkrati pa oboje tudi do neke mere razštela. Po poslušanju/terapiji s takšno glasbo je priporočljiva tudi “terapija” z glasbo bolj harmoničnih tonov – tako glede bivalnega prostora, kot človeka.Nimam pa dovolj izkušenj, da bi vedel, zakaj se različne rastline različno odzivajo na različno glasbo (). Ampak konec koncev nekatere rastline najboljše rastejo na mestih, ki so za človeka nezdrava (npr. bezeg, hruška, oreh …), pa čeprav so potem njihovi plodovi čist ql. Pač šrade poslušajo različne štiklce
tadej pretner 2010-04-24 09:23:57 24. 4. 2010 ob 11:29 #2620strelkaParticipantJp hruške so res en čuden sadje ……
eto tole je tud luštno za prebrat…
Glasba ritmi in zvoki …
http://www.zdrava.si/glasba-ritmi-zvok-vpliv-pocutje-a-354.phpDugače pa glede rastlin …kaj vem očitno jim nekaj manjka …tista frekvenca …da ko jo dobijo so srečne pa zadovoljne …
al pa je tko kot pri mačkih …da jo rabijo pa pretvorijo v nekaj ….in jim pospeši vse skupaj–jih pognoji
čeprav po drugi strani nas CO2 duši …noh ja …rastline ga pa rabijo za dihanje…Sama poslušam veliko glasbe ..čeprav zadnje čase mam pa res raj kar tišino …tko tiste naravne zvoke …
Ampak npr …pri učenju matematike , ki sem se jo v študentskih letih učila večinoma ponoči …sem komot poslušala vse živo …..nič me ni motilo …
npr ko se je pa bilo nekaj treba učit brat pa se zapomnit,( kar si prebral in zraven nič logično razmišljat-po domače piflanje)…pa ja bila potrebna tišina ….ni šans kaj poslušat …tud klasike ne …(ki jo priznam nimam preveč rada)Nič kej znanstvenega na to temo še nisem prebrala ..zato pač govorim čist po mojih občutkih
skratka glasba vpliva na razpoloženje..
24. 4. 2010 ob 11:46 #2621AnonimnežNedejavnoZvok lahko ubije ali pa pozdravi človečka…to znanje so imel že v Atlantidi…izvajal so podobne fore kot danes delajo nekateri človečki…znanje o tem imajo tam okrog Tibeta…usmerjena misel, beseda….
Sicer je pa že nek Japonček delal posuse z vodo, besedami, slikanje kristalčkov…Evo vam še neka podobna stvarčica…Zvočne podobe vode
Iz prakse pa lahko povem da glasba z mantrami…če to poje še neka high duhovna oseba dela svašta…energetsko čiščenje prostora, črni duhci bežijo, aura se uravnava, medsebojni odnosi se začnejo spreminjat na bolje (mislim na sosede)…itak pa taprvo vpliva na tistega ki to posluša…24. 4. 2010 ob 11:50 #2622AmedeaČlanstrelka wrote: skratka glasba vpliva na razpoloženje..
Tole je pri meni mičkeno obrnjeno: moje razpoloženje vpliva na moj izbor glasbe.Ali pa tudi na to, da največkrat izberem “neglasbo” oz. naravne tišino, ki je tako dobrodejna….Rastline pa itak ne zaznavajo samo našega glasu ali pa glasbe, ampak tudi naše razpoloženje in naše misli.24. 4. 2010 ob 11:57 #2623strelkaParticipantHja tud to je res …
samo jest sem lahko blazno dobre volje …pa po radiju slišim nekaj zamorjenega u nulo …bom postala zamorjena…al pa bom prešaltala kanal…
tko da …glasba vpliva na razpoloženje…
razpoloženje pa na glasbo lih direkt ne vpliva …razen če jo komponiraš (sej razumem kaj si želela povedat )Glede manter in ostalega …Brezo a s ti lastnik te internet strani čist posod jo klikaš…
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.